Курси

GoIT




Про компанію

Майбутнє – за сферою IT та сильними спеціалістами міжнародного рівня. А ми допомагаємо стати ними.

Нам не важливо, яке у вас минуле – ТОП-менеджер, студент чи банкір – ми допомагаємо людям як із досвідом, так і без нього.

Ми не просто навчаємо. Ми оцінимо ваші індивідуальні особливості, таланти та допоможемо вибрати відповідний IT-напрямок. Ви навчитеся у найсильніших практиків та отримаєте підтримку у вашому кар'єрному шляху. Ми буквально "за руку" проведемо вас від етапу "чув про високі зарплати в IT" до працевлаштування у найкращих компаніях країни та світу - ми з ними співпрацюємо. Наша ключова перевага – швидкий та простий шлях у IT.

Проект GoIT – це більше, ніж просто стрімкий шлях з нуля до IT-кар'єри та високих доходів. Це не тільки про роботу, це про виклик, який кардинально змінить ваше життя. Ви готові змінити себе та світ навколо? Чи продовжите займатися пригнічувальною роботою, яку ніхто не цінує?

Категорії курсів


Курси

1
  • 62 000 грн за курс
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі

Відгуки

3458
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Для себе нічого нового не почув, тому що, я в свій час більше 5 років займався, зокрема і написанням скриптів T-SQL. Але, для людини без досвіду в ІТ, думаю, вебінар дає базовий, і разом з тим досить доступний опис напрямку DA. Планую спробувати взяти участь в іншому вебінарі, по технології, в якій я новачок ..

,

Пройшла марафон по Data Analytics. Дуже сподобався формат навчання. Окреме дякую ментору Євгену, який відповідав на всі питання і дуже швидко. Також, хочу відмітити викладача Нікіту, дуже доступно і просто все пояснював. Котики 😊

,

Нарешті вирішила спробувати і пройшла 4-денний марафон QA. Доступно і цікаво подають інформацію. Після декількох занять і виконання домашніх завдань починаєшь розуміти про що йде мова у цій профессіі та чи подобається обраний напрямок. Сподобалось, але хочу ще пройти інші марафони,щоб не залишилось сумнівів ))). Дякую команді GoIT за можливість відчути себе "трошки в IT"

,

Пройшов марафон на Data Analytics, який показав основні завдання аналітика даних, інструменти для їх виконання а також можливості їх застосування

,

Нещодавно проходив марафон з Data Anlytics, заради цікавості. Всупереч моєму кількарічному досвіду в роботі з даними я зміг взяти для себе корисну інформацію. На мою думку, цей курс добре підходить для дебюту в ІТ, як аналітики.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.