Курси

Everest, школа англійської мови




Про компанію

Ми, команда Everest, пропонуємо своїм студентам сучасні та цікаві методи вивчення англійської на інтерактивній онлайн платформі.

Завдяки індивідуальному підходу та кваліфікованим вчителям, Ви зможете вивчати англійську ефективно та легко. Максимальна зосередженість на вузькій спеціалізації домагає нам бути професіоналами своєї справи. Заняття проводяться як індивідуально, так і у міні-групах 6-8 людей.

Наші курси:

  • Загальна англійська General English

Підходить для тих, кому англійська потрібна для спілкування, подорожей та розвитку.

  • Підготовка до міжнародного іспиту IELTS

Цей курс потрібний тому, хто хоче навчатись, жити або працювати за кордоном.

Категорії курсів


Курси

1
  • 6 300 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Рекомендую. Мені потрібно було вивчити англійську з нуля, щоб змінити професію, у школі вивчав німецьку мову, дуже класна школа професіонали своєї справи. Зі мною працювала пані Юля, класний викладач гарно викладає матеріал, до кожної теми слова+ як правильно читається, також використовує дуже багато додкового матеріалу, який помагає краще засвоювати матеріал. Я навчався з червня 2021 року по квітень 2022 року. Результат колосальний. Дуже Класна школа

,

РЕКОМЕНДУЮ. Моя донька з "Everest" від початку заснування школи. Щороку мене вражає ентузіазм педагогічного персоналу та різноманіття у навчальному процесі. Дуже прекрасно, що і в літню пору діти мають можливість не забути те,що вчили протягом року,адже літній табір "Вундеркінд" - дуже допомагає в цьому. Я задоволена. Якщо ваша дитина вважає,що знання мови не обовязкове,то,відвідавши "Everest" хоча б один раз,вона зацікавиться і змінить свою думку (можливо саме ці знання знадобляться їй у майбутньому). Бажаю всьому персоналу міцного здоров'я та ще багато креативних ідей. Нехай щастить! Дякуємо за вашу нелегку працю!!!

,

Хочу порекомендувати цю школу для вивчення іноземної мови всім бажаючим. Навчаюсь тут уже протягом 6 років , дуже цікаві заняття та формат вкладання уроків, викладачі доступно підготовлюють матеріал уроку та озвучують його дітям , це стимулює і допомагає нам вільно знати цю іноземну мову та підвищує рівень наших знань. Вони підготовлюють дітей до ЗНО а також до всіх вступних екзаменів по цій мові .Думаю з цим рівнем навчання кожна дитина якщо захоче зможе легко вивчити цю мову тому рекомендую всім цю школу без гнівних коментарів.

,

Рекомендую цю школу для вивчення іноземної мови всім бажаючим. Син навчався тут протягом 5 років, на уроки ходив завжди з великим бажанням і зацікавленістю. Під час карантину школа зменшила платню за он-лайн навчання на 50%, що було приємним сюрпризом в цей нелегкий для бізнесу час. Викладачі викладають матеріал доступно, зрозуміло і цікаво, формат навчання не втомлює, а стимулює до підвищення мовного рівня. Це реально європейський рівень надання мовних послуг, тому тільки позитивні відгуки.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Дрогобичі, ЗВО/ВНЗ в Дрогобичі, коледжі в Дрогобичі, роботу в Дрогобичі.