Курси

English family, студія английскої мови




Про компанію

Курси англійської мови English Family вміють знайти персональний підхід до кожного студента. Тому навіть групові заняття в цій школі націлені на персональне вивчення англійської. Як нам це вдається? Очевидно, завдяки важливим особливостям і перевагам:

  • Міні-групи складаються з 5 чоловік, не більше. Це зберігає всі плюси групових занять, але створює камерну довірчу атмосферу і, що найголовніше - дозволяє викладачеві приділити кожному учневі максимум уваги.
  • Заняття в форматі one-to-one (один на один з викладачем) за індивідуальною програмою враховують саме ваші особливості сприйняття і запам'ятовування інформації, цілі, вимоги і поточний рівень англійської, без марної трати часу.
  • Ми завжди готові Вас проконсультувати, порадити, підказати відповідні ефективні методики, оригінальні програми навчання, додаткові тренінги та інші цікаві можливості, щоб покращити Вашу англійську.
  • Не книжковий, а "живий" актуальний англійський: відео та аудіо-конференції, інтерв'ю, рекламні ролики, огляди, фільми, статті, газети, журнали і інший медіа-контент від носіїв мови складають левову частку навчальних матеріалів. Решта - тільки Cambridge, тільки якість.
  • Відрядження, робоча завантаження, відпустки, подорожі та інші життєві обставини не завадять вам вивчати англійську в школі English Family. Просто запланований урок проведуть для вас онлайн, в форматі скайп-конференцій.

Ми підбираємо і адаптуємо методики під учня і його цілі, а не навпаки.

З таких простих, але чесних і якісних властивостей формуються пріоритети школи English Family. Якість, результат, оптимальні терміни і фокус всіх занять саме на вашої мети навчання і комфорті.

 Гнучка система знижок дозволяє вибрати зручний формат оплати:

знижка 10% при оплаті за весь курс
сімейна знижка 5% (членам однієї сім'ї)


Викладачі: дипломовані філологи з досвідом роботи від 5 років. Наявність міжнародних сертифікатів, постійна участь в програмах підвищення кваліфікації. Чи вміємо зацікавити, пояснювати, щоб зрозуміло було кожному і створювати позитивну атмосферу на уроках. Ніякого зубріння!

А для початку - приходьте на безкоштовне тестування-консультацію, чашечку чаю і нові корисні знайомства. Welcome to the English Family!

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 600 грн на місяць
  • Мовні - Англійська мова; Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Мова
  • Молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.