Курси

HR2B




Про компанію

HR2B – освітній проект, що має на меті ознайомлення учасників з найбільш передовими, якісними HR-інструментами, а також розвиток знань і навичок, які допомагають ефективно впливати на бізнес-результати компаній.

Послуги

HR2B – HR to Business

  • відкриті тренінги-практікуми і курси
  • корпоративні програми розвитку керівників
  • консалтінг в управленні персоналом - розробка і впровадження HR-систем ы практик

Додаткова інформація

Розуміючи, що HR-функція складається не тільки з кадрового адміністрування або організації корпоративних заходів, ми включаємо в наші навчальні модулі найбільш повний і актуальний набір HR-інструментів і засобів управління персоналом - від рекрутингу і мотивації до оцінки персоналу і HR-аналітики. Ми переконані, що єдине розуміння цілей і шляхів їх досягнення, вміння говорити мовою бізнес-показників і розуміння найважливіших аспектів мотивації і залученості допоможуть покращити взаєморозуміння між HR-командою та іншими структурами в компанії, а також дозволить сфокусуватись на ключових стратегічних цілях та їх досягненні. 

Спікери і викладачі проекту HR2B – професіонали-практики, які володіють глибокими знаннями і багатим досвідом в галузі управління людьми, готові ділитися своїми наробками і рекомендаціями з учасниками освітніх програм.

Категорії курсів


Курси

1
  • 4 000 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Менеджмент, управління
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.