Курси

Асоціація крав мага




Про компанію

Асоціація Крав Мага

Основна мета організації - навчити своїх студентів захищатися від агресії в реальних вуличних умовах. На заняттях ми практикуємо техніки реальної самооборони, які довели свою ефективність в бойових умовах і в «вуличних» конфліктах.

В "Асоціація Крав Мага" ми використовуємо знання, засновані на особистому досвіді і досвіді справжніх експертів по самообороні з усього світу. Ми вчимо ефективно протистояти  потенційному насильства - ми тренуємося для РЕАЛЬНОСТІ!

Запрошуємо на тренування в Асоціацію Крав Мага

Тренуйтеся у професіоналів!

  • Тренування веде Дмитро Волошин
  • Засновник та шеф-інструктор Krav Maga Association 8D (www.kravmagaua.com).
  • Автор спец.курсу для цивільних "самозахист для кожного", Автор спец.курсу "Ніж для самозахисту", Автор методичного посібника з самозахисту "Навчись захищатись або залишайся їжею"

Реалістичні техніки, прості та ефективні, за принципом «нічого зайвого» тільки те, що дає можливість в досить короткий термін підготувати людину до того, щоб він міг відповісти насильством на насильство, якби така необхідність.

Не має значення, який у вас зараз рівень фізичної підготовки.

За час тренувань ви вивчите, як вести себе в вуличних конфліктних ситуаціях, освоїте дійсно ефективні прийоми самозахисту, придбаєте гарну фізичну форму і впевненість в собі.

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

меняет отношение к ситуации, тренирует навыки контроля, улучшает физ подготовку и уверенность.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.