Курси

Клуб кікбоксингу при МАУП




Про компанію

Клуб кікбоксингу при МАУП — спортивна школа, де проходять тренування з кікбоксингу для дітей віком від 5 років.

Під керівництвом легендарного тренера Дмитра Безверхого — багаторазового чемпіона Європи та світу з різних видів бойових мистецтв — діти швидко розвивають силу та витримку, беруть участь у професійних спортивних змаганнях і перемагають!

Ми розвиваємо координацію рухів, зміцнюємо роботу серцево-судинної системи, гнучкість, фізичну силу, технічний арсенал, реакцію, тактичне мислення, швидкість прийняття рішень, витривалість і психологічну стійкість.

Ми надзвичайно пишаємось здобутками наших вихованців та прагнемо розвивати дитячий спорт, готувати молодь до участі та перемог в чемпіонатах з кікбоксингу різних рівнів.

Категорії курсів


Курси

1
  • Спорт, фізичний розвиток - Бойові єдиноборства, бокс, MMA
  • Молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Тренер з рукопашного бою Андрій Олександрович - це вчитель від бога! Я не можу впізнати свою дитину, в хорошому сенсі слова! Розбишака почав краще вчитися, потроху самостійно організує свій час, став спокійнішим. Влітку була перерва. З серпня син кожен день перепитував, коли вже початок занять. Такого ми ще не бачили)) Так запалити і зацікавити малого - це талант!

,

Наші сини вже другий рік ходять у МАУП на рукопашний бій до тренера Андрія Володимировича. Всі в захваті! Тренер дуже досвідчений і обережний з дітьми. Довіряємо йому діток без жодних побоювань.

,

Хорошая школа, хорошие квалифицированные тренеры, удобное расположение (живем возле Демеевской). Новый ремонт в зале и раздевалках.

,

Сын занимается кикбоксингом в спортшколе при мауп. После полутора лет усердных тренировок результаты налицо. Помимо успехов на ниве соревнований (для грамот и медалей уже освободили отдельную полку)), стал более уравновешенный и уверенный в своих силах. Уже не говоря о том, что не страшно ребенка на улицу отпускать, поскольку знаешь, что может постоять за себя. Спасибо талантливому тренеру Гартвичу Андрею Александровичу! Рады, что тренируемся именно у него.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.