Курси

Їжачкова школа




Про компанію

Їжачкова школа: граємось, розвиваємось, мудрості навчаємось!

Концептуальною основою нашого підходу до розвитку, формування та навчання дитини є психологія.

Система роботи з дітками побудована на сучасній авторській методиці у поєднанні з діючими програмами МОН України.

Наші педагоги знають на практиці, що таке сучасна дошкільна освіта і як впроваджувати інноваційні підходи до всебічного розвитку дитини!

З врахуванням віку, дітям відкривається світ іноземних мов: англійської, французької, німецької, іспанської; світ математики, логіки, читання, письма, ораторського мистецтва, фінансової грамотності, тайм-менеджменту.

Діти експериментують, досліджують, роблять проекти, проявляючи свої нахили та здібності!

Ми не лише розвиваємо всебічно дітей та виявляємо їх таланти, а й вчимо вчитися: відстоювати свої інтереси, проявляти ініціативу та лідерські якості, задовольняти свої потреби, дружити, взаємодіяти.


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Надзвичайно затишний заклад, чудові вихователі, дитина біжить з посмішкою кожного ранку, цікаві ігри, поробки. Нам дуже підходить заклад!

,

Мечта для родителей. Занятия проходят в игровой форме. Также за детками наблюдает психолог и при необходимости занимается с детками. С каждому ребенку относятся как бриллианту. Мы и младшего приведем. Ничего лучше не видели.

,

О центре детского развития я могу говорить только в положительном ключе. Индивидуальный подход к каждому ребенку, по-настоящему теплое отношение всего персонала, всегда позитивное настроение — вот главные отличия данного центра.

,

Отличная атмосфера. Профессиональный персонал. Но самое главное ребёнок спешит в Їжачкову школу с огромным удовольствием!

,

Сподобався сучасний підхід до навчання діток, особливо занурення в мовне середовище з носієм мови. Нам дуже подобається саме такий підхід до вивчення мов. Це те, що ми шукали, а знайшли в Їжачковій школі!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.