Курси

Кевін, центр підготовки до НМТ, ЗНО та ДПА




Про компанію

Школа Кевін – це новий формат освіти.

Наша мета – не просто пройти з учнями усю програму, але й підготувати морально і допомогти стати впевненими у своїх знаннях.

Важко не хвилюватись, коли йдеться про вступ до ЗВО. Саме через переживання і невпевненість у своїх силах випускники складають іспити не на ті бали, які дійсно заслуговують. Разом ми впораємося із цим.

Жодних душних старих аудиторій і нудних лекцій. На заняттях у Школі Кевін ми прагнемо створити дружню і теплу атмосферу. Наші викладачі готують уроки так, щоб було цікаво слухати навіть найскладніші теми. А головне – вони зажди знаходять з учнями спільну мову, адже декілька років тому самі були такими ж випускниками.
Кількість учнів у групі – не більше 5, тому кожен отримує увагу і пояснення, яких так часто не вистачає у звичайній школі.


Курси

1
  • 200 грн
  • Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Історія
  • Середня школа, студенти
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Моя дочка в 11-му класі, готується в Кевіні уже другий рік з української мови та літератури. На сьогодні показує бал ЗНО 192 бали з урахуванням балів за твір. Бачу реальний результат підготовки!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.