Курси

TMC School Ukraine, Міжнародна школа Тайського традиційного масажу




Про компанію

TMC School Ukraine Міжнародна Школа Тайського Традиційного масажу 

TMC School Ukraine з 2018 року є першою та єдиною офіційною філією в Україні від Міжнародної Школи Тайського Традиційного Масажу  TMC School Thailand (Королівство Таїланд). 

Ми навчаємо за програмоюТМС School Chiang Mai, яка отримала найвищу нагороду від Короля Таїланду в 2005, 2013, 2016, 2017 роках як найкраща Школа Тайського Традиційного Масажу в Королівстві Таїланд.

Ми пропонуємо Вам понад 10 курсів для якісного та професійного вивчення Тайського Масажу відповідно до високих вимог та стандартів, схвалені Міністерством Освіти Королівства Таїланд..

​У 2022 році наша Школа,TMC School Ukraine, перша та єдина в Україні  отримала офіційну акредитацію National Certification Board for Therapeutic Massage & Bodywork (NCBTMB), що також підтверджує високий рівень та якість навчання, що надається у нашій Школі, а також дає можливість після закінчення наших курсів отримати Сертифікат Міжнародного зразка та працювати в різних країнах Світу!

Категорії курсів


Курси

1
  • 12 500 грн за курс
  • Індустрія краси - Краса, здоров'я, Масаж
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.