Курси

JustSchool




Про компанію

Компанія JustSchool — це онлайн школа номер 1 в Україні.
JustSchool — це більше 12 000 учнів з усіх куточків світу, більше 600 співробітників, більше 1200 викладачів.

Ми навчаємо дітей і дорослих за індивідуальною програмою. Наш освітній продукт — унікальний на ринку України, спеціально розроблений нашими методистами для учнів, з урахуванням їх побажань та інтересів.
Наші продукти — це англійська, польська, українська, математика, програмування, історія України, а також платформа з безкоштовними домашніми завданнями для учнів загальноосвітніх шкіл — JustClass.
Ми успішно співпрацюємо з благодійним фондом «Діти Героїв». За цей час ми провели понад 30 000 уроків з математики, української та англійської мов, та уроків з програмування для дітей, які втратили батьків під час війни.
Головна цінність компанії — результати наших учнів!

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 880 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти

Відгуки

73
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Задоволені подачею навчальних матеріалів, гарна професійна команда на мій погляд, від менеджерів до вчителів. Приємна атмосфера, всі доброзичливі та раді завжди допомогти. Зручний графік, бонуси. Моя дитина вперше боїться пропустити заняття та не виконати домашню роботу. На англійський біжить. А це для нас саме головне. Дитина задоволена!

,

На свої 14 років, я не мав зовсім ніяких практичних знань по англійській мові, окрім сленгових слів з відеоігор. Коли я почав навчатися в Justscool то я вперше за 9 класів навчання зрозумів що хоче від мене вчитель, і вперше в житті зміг розуміти тему заняття. Викладач - топова людина, в принципі як і вся команда школи. В випадку технічних несправностей, непорозумінь чи ще чогось - з вами залюбки звʼяжуться та все вирішать. Якщо ви хочете вивчити англійську мову - починайте вчитись тут

,

Вивчати анг.мову онлайн вирішила 2 місяці тому і вже відчула позитивний результат. Обрала Justschool, тому що дуже зручна платформа, можна оплатити уроки частинами, а також обрати зручний для себе час для навчання. Дуже подобається спілкування з викладачем, яка знайшла до мене індивідуальний підхід. У проміжках між уроками можна самостійно повторювати або вивчати новий матеріал у зручному додатку у смартфоні. Рекомендую Justschool усім своїм знайомим.

,

Вже місяць займаюсь в школі JustSchool, все дуже подобається. Класна платформа для навчання, чудові викладачі, служба підтримки завжди допоможе та підскаже. Дуже рекомендую цю школу!)

,

Дуже хороша школа, я навчаюсь вже не один рік та підняла свій рівень англійської завдяки хорошим викладачам.Дуже цікава платформа де можна цікаво навчатися та проходити різноманітні цікаві завдання Дуже зручно що можна звернутись в будь який момент і тобі допоможуть вирішити будь яке питання адже менеджери завжди на звʼязку Все можна зробити на платформі ,подивитьсь свій графік,скорегувати його та оплату також можна здійснювати на платформі .Я задоволена цими курсами ,змінила не одну школу але тут хочеться навчатись так як видно свій прогрес ,тому буду і надалі займатись в just school.


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.