Курси

Твій успіх, навчальний центр




Про компанію

У нас Ви отримаєте не тільки теоретичні, а й практичні знання і навички

Методику навчання кожен фахівець, репетитор, педагог, викладач розробляє самостійно, щоб було цікаво вчитися. А головне, щоб було зрозуміло і дохідливо. Якість подачі інформації у нас на належному рівні. Для нас важливо, щоб вичитувати потрібну кількість годин для кожного курсу, щоб проведені заняття відповідали затвердженою програмою курсу. Тому ми стежимо, щоб у наших учнів у кожній спеціальності був високий рівень практики.

Щоразу ми збираємо зворотний зв'язок від учнів і коригуємо курси з урахуванням всіх побажань. Без всякого сумніву, ми любимо свою роботу, тому ставимося до неї відповідально, наші клієнти стають нашими улюбленими учнями. До того ж вони регулярно проходять курси і приводять друзів і хороших знайомих. Перш за все, нам важлива думка кожної людини, що пройшла навчання в нашому навчальному центрі. Перш за все це є найголовнішим показником про виконану роботу.

У нашому навчальному центрі пропонуються наступні курси:

  • Іноземні мови. Польську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, грецьку, японський, іврит, чеська, а також латиська.
  • Англійська мова для моряків, англійська з нуля. А також Курс англійської мови Intermediate. Англійська для дітей та школярів. А також експрес курс англійської мови
  • Курси нігтьового сервісу, навчання манікюру і педикюру, курс апаратного манікюру, педикюру. Курси нарощування нігтів та дизайну нігтів. Обрізний манікюр і педикюр.
  • Комп'ютерні курси.
  • Курси масажу: загальний масаж, лікувальний масаж, класичний масаж, антицелюлітний, дитячий, косметичний масаж.
  • Курси бухгалтерів, перукарів, фотографів, навчання крою та шиття, ресторанного і готельного бізнесу, кухарів. Курси дизайну та флористики, туристичного бізнесу, психології, макіяжу, а також візажу.

Навчання на курсах проводиться в максі групах і міні-групах. Є індивідуальні заняття з репетиторами і викладачами НЦ Твій Успіх. Для зручності кожного учня ми передбачили різні форми навчання: ранкову, денну і вечірню. Також можна вчитися по вихідним дням. Тривалість навчання складає від одного місяця до чотирьох, залежно від курсу. До того ж, після закінчення курсу видається сертифікат про закінчення курсу.

Категорії курсів


Курси

1
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Економіка, бухгалтерія та облік
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Ізмаїлі, ЗВО/ВНЗ в Ізмаїлі, коледжі в Ізмаїлі, репетиторів в Ізмаїлі, роботу в Ізмаїлі.