Курси

Lazorko School




Про компанію

Lazorko School - авторська мовна школа Мар'яни Матулки (Лазорко) - сертифікованої (DaF, IELTS та ін.) викладачки англійської та німецької мов з міжнародним досвідом навчання та роботи у Німеччині та США. Свій досвід Мар'яна використала, щоб створити мовну школу, в якій панує дружня і водночас мотивуюча атмосфера.

Школа заснована в 2015 році у Тернополі, але ми працюємо без меж - проводимо також дистанційні заняття з учнями зі всієї України та з-за кордону. Більше 500 учнів з різних куточків України заговорили іноземною з нами через екран ноутбука чи телефону. Все що потрібно - це хороший інтернет та бажання вчитися!

Програма школи складається для кожного учня індивідуально, залежно від його цілей та побажань. Основна умова - комплексне вивчення: читання, аудіювання, письмо та говоріння. Що б ви не обрали - індивідуальне чи парне навчання, з нами - ви зможете іноземною мовою все!

Вчителі школи - не лише професіонали, але й цікаві співрозмовники та доброзичливі люди. Наш вчитель - це коуч, який крім безпосереднього навчання, допомагає учневі подолати психологічні бар'єри, які заважають вивчати мову та підтримає в будь-якій ситуації. Наш вчитель - це ваш друг!

Готові поринути в неймовірно приємну подорож під назвою "Вивчення іноземної з Lazorko School" - пишіть та телефонуйте нам саме зараз!

Категорії курсів


Курси

1
  • 350 грн за заняття
  • Мовні - Англійська мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Тернополі, ЗВО/ВНЗ в Тернополі, коледжі в Тернополі, репетиторів в Тернополі, роботу в Тернополі.