Курси

Globus, платформа знань




Про компанію

Вивчення іноземних мов у міні групах - чудова можливість мовної практики. Учасники групи постійно спілкуються один з одним іноземною мовою, влаштовують дискусії та готують спільні доклади для обговорення. Завдяки тому, що в групі лише 4-10 осіб, викладач приділяє максимальну увагу кожному студенту.     

Польська мова рівень А1,А2,В1,В2. Ви вирішили починати або розширювати бізнес-партнерство з Польщею? Плануєте переїхати на ПМП або працевлаштуватися в країні? Хочете отримати карту Поляка або отримати освіту у ВНЗ у Польщі? Польська мова (загальна, підготовка до співбесід, до вступу до університету).

Англійська мова для учнів 1-4 класів, групові  заняття для надання  бажання та бази знань для поглибленого вивчення мови, закріплення практичними завданнями та спілкуванням англійською мовою в групі, як головний стимул попередити страхи дитини говорити іноземною мовою.

Німецька мова в групових заняттях. Широка програма з вивчення німецької мови для початківця, якщо у Ваших планах навчання у ВНЗ Німеччини або в будь-якій країні, де говорять німецькою. Німецька мова, групові та індивідуальні заняття.

Чеська мова, якщо Ви націлені на навчання та подальше кар'єрне зростання в Чехії, або в іншій країні, де вона використовується (Австрія, Боснія і Герцеговина, Хорватія та Словаччина). Також чеська мова входить до складу офіційних мов ЄС​.Курси іноземної мови по Skype - це сучасний підхід у навчанні для людей, які не можуть або не мають можливості вивчати іноземну мову в групі або індивідуально. На даному етапі ми випробували та працюємо в галузі навчання за допомогою Skype, Zoom за такими програмами.

Індивідуальні заняття ми, як правило, пропонуємо тим слухачам, які не мають можливості відвідувати курси, немає часу, дуже специфічна підготовка. Для тих, хто знаходиться в іншому місті, селищі, на відпочинку – пропонуємо заняття по Skype. Наші програми загальної, ділової та професійної польської мови, а також кілька цільових інтенсивних курсів, можуть задовольнити найрізноманітніші потреби у вивченні мови.

Головною ознакою індивідуальних занять – можливість повної реалізації всіх переваг індивідуального підходу до навчання на відміну від навчання в групі. Програма навчання, графік занять, уся увага викладача будуть спрямовані тільки на досягнення ваших цілей вивчення мови.

Навчання на курсах проводиться іноземною мовою, починаючи з нульового рівня, що дозволяє слухачам курсів поринути у світ іноземної мови з перших хвилин занять. Викладачі курсів використовують оригінальні підручники, розроблені провідними фахівцями світу з навчання іноземним мовам; програма курсів включає в себе всі необхідні елементи для найбільш ефективного досягнення результату, такі як читання, аудіювання, письмо, розмова.

Категорії курсів


Курси

1
  • 170 грн за заняття (90 хвилин)
  • Мовні - Польська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Кривому Розі, ЗВО/ВНЗ в Кривому Розі, коледжі в Кривому Розі, репетиторів в Кривому Розі, роботу в Кривому Розі.