Курси

IT Testing school




Про компанію

IT Testing school - школа по тестированию программного обеспечения созданная специалистами, которые работают на топовый позициях в американских компаниях. Делает из вас тестировщика ПО за 2.5 месяца!

Курс окупается за 1 месяц. Помогаем с трудоустройством.

Авторская программа обучения! За 2.5 месяца вы сможете стать тестировщиком ПО(QA Engineer) и найти работу минимум на $500 со старта. Через год зарплата будет от $1000. Через два - минимум $2500.

Преимущества:

🔹 Доступная цена и есть оплата частями!
🔹 Преподаватели с опытом работы от 6-ти лет в ведущих IT-компаниях!
🔹 Все занятия проходят онлайн с записью!
🔹 Много практики! Акцент сделан именно на практику, а не на теорию!
🔹 Программа курса не растянута на полгода! Школа дает знания, которые необходимы для трудоустройства, без всяких там историй о первом программисте, возникновении первого компьютера и тд…
🔹 Коучинг по трудоустройству

Категорії курсів


Відгуки

15
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

IT Testing School - це справжнє джерело знань і можливостей для тих, хто бажає розпочати кар'єру в тестуванні ПО. Я розпочав курс "Тестування з нуля" з мінімальними знаннями, і завдяки надзвичайно відданим викладачам та інноваційному підходу, я став повноцінним тестувальником. Програма була добре збалансованою, адаптованою до потреб ринку праці, і вона допомогла мені знайти роботу в цій галузі. Я отримав не тільки глибокі технічні знання, але й вміння працювати в команді та вирішувати завдання. Я вдячний IT Testing School за цю можливість змінити своє життя і розпочати кар'єру у сфері тестування.

,

Якщо ви шукаєте якісні курси, де вам не будуть лити воду, то вам в IT Testing School. Я зацінила! Чітко і по ділу. Починаються курси з теорії (без неї реально ніяк, адже на співбесідах її будуть запитувати. Нам круто розжували та поклали до рота всі складні терміни) і трішки практики , а закінчуються 100%-ю практикою, та ще й не простою, а в справжній айті-компанії! Особисто мені на курсі було дуже легко, все доступно викладають, а головне цікаво! Я ні разу не заснула на лекціях (хоча раніше таке було завжи). Ай рекоменД!

,

Супер школа, всім рекомендую! Допомагають з працевлаштуванням, цікаві лекції, багато практичних завдань, досвідчені викладачі з досвідом більше 6 років на топових позиціях у тестуванні. Було навіть сумно закінчувати курс, вже як сім'я. Хто шукає гарні курси - обов'язково зверніть увагу на цю школу, це 10 із 10!

,

Це ідеальні курси, я пробувала стати тестувальником три рази, проходила навчання у двох крутих школах раніше. Та зрозуміти тестування я змогла лише завдяки IT Testing school! Дівчата проводили лекціі замість двох годин- три, завди миттєво відповідали на питання. Я об 11 годіні ночі запитала у Юлі чи зможе вона вийти на дзвінок зі мною стосовно резюме - і вона моментом відповіла! Саша наш викладач розжовувала матеріал так, ща навіть дитина зрозуміє! Практика чудова! Вона нереальна, у нас відбувалися всі мітинги, ми працювали в командах, складали тест-кейси на юзер сторі, запусали тест рани в тест рейлі. Я зрозуміла чому потрібно робити регресію та ретест. Я зрозуміла на практиці як робити смок тест функціоналу, як проводити естімейт часу.

,

Найкращий курс! Я закінчив курс 3 місяці тому і я вважаю, що це був самий топовий курс, який я обирав у житті. По-перше, за 3 місяці мені вклали в голову мільйон сто п'ятсот складних термінів, роз'яснили їх на пальцях так, що я їх зрозумів, а не просто завчив. По-друге, дуже багато практики, яка дійсно цікава і вона на реальних комерційних проектах. По-третє, це колектив школи та однокурсники, я в захваті, оскільки навчання проходило у дружньому форматі, викладачі відповідали на мої самі тупі запитання навіть у ночі ))) за це їм велике спасибі. А ще мені дуже сподобалась лекція з фрилансу, її проводив випускник школи, який працює на фриланс та заробляє там хороші гроші. Денис, ти неймовірна людина, допоміг розібратися з ютестом, дав відповіді на тестові завдання, все розжував, великий тобі уклін! Ти красавчик. Всім рекомендую курс з тестування з нуля, це дійсно була знахідка, оскільки хороших онлайн курсів наразі взагалі дуже мало.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.