Курси

Skyedge school




Про компанію

Онлайн школа англійської мови

Навчання в нашій школі - це:

  • Програма, що персоналізується, і матеріали

Після проходження пробного безкоштовного уроку, визначення бажаних результатів і цілей, методист разом з викладачем складають для студента план навчання і підбирають матеріали. У нас немає єдиної для усіх програми, ми уміємо і можемо підлаштувати курс під цілі учня.

  • Професійно для усієї сім’ї

У викладачів в нашій школі є спеціалізація: дитячі курси і/або дорослі курси. У роботі з кожною віковою аудиторією є свої відмінності і ми враховуємо різні підходи у викладанні. Тут ви знайдете фахівця і для малюка, і для школяра, і для топ-менеджера.

  • Індивідуально або в міні групі

Заняття проходить наодинці з викладачем або ж в міні групі. Ви можете займатися удвох або в компанії з трьох-чотирьох студентів. Обидва формати мають ряд своїх переваг. І індивідуально, і в групі технічно зручно і ефективно.

  • Зручний графік

Ви можете працювати по фіксованому або плаваючому графіку. Розклад зайняття підбирається під студента. Уроки можна переносити і відміняти. У нас діють прості і зрозумілі правила і ми завжди йдемо студентові на зустріч.

  • Розмовний клуб безкоштовно

Щотижневий розмовний клуб — це прекрасна додаткова можливість практики розмовної мови. Для усіх студентів школи безкоштовно. Зайняття проводиться для усіх віків і рівнів.

  • Затишний сервіс 24/7

Ми розуміємо і цінуємо кожного студента. Дамо відповідь на питання своєчасно, відмінимо або перенесемо урок, знаємо і враховуємо ваші переваги, проконсультуємо за домашнім завданням, способах оплати і підберемо потрібне рішення.

Ваш викладач мрії працює у нас!

  • Досвід роботи понад 5 років
  • Лінгвістична вища освіта
  • Комунікативна методика викладання
  • Міжнародні сертифікати

Викладачі школи щорічно складають іспити для підвищення рівня мови

Ми мотивуємо наших спеціалістів до професійного зростання. У нашій школі викладачі з міжнародно визнаними сертифікатами (наприклад, FCE, CAE, CPE) можуть розширювати свою педагогічну діяльність та вести різні рівні та курси.

Наші педагоги працюють за комунікативною методикою, в якій постійно вдосконалюються

Комунікативна методика – це сучасний підхід у вивченні мов, якими користуються провідні школи у всьому світі. Наші студенти легко, грамотно та без страху починають говорити англійською мовою. Методисти регулярно проводять для викладачів навчальні семінари, на яких ми розуміємо методику навчання та тренуємося бути майстрами своєї справи.

Методисти школи регулярно навчають викладачів та допомагають їм покращувати заняття

Важливу роль у нашій школі відіграють методисти – досвідчені фахівці, котрі координують роботу викладачів. Методисти обговорюють із викладачами плани уроків, допомагають підібрати програми, підручники, інтерактивні завдання з урахуванням запитів та потреб кожного учня. Щоб заняття проходили для вас не тільки ефективно, але й цікаво.

У нас працюють лише добрі люди

Ми переконані, що атмосфера на уроці та стосунки з викладачем прямо впливають на ефективність навчання. Тому всі наші викладачі не лише професіонали своєї справи, а насамперед приємні та відкриті люди. Вони вміють підтримати, почути, похвалити, щоб допомогти вам почати говорити англійською грамотно та вільно. Доброзичлива атмосфера, посмішка та підтримка – жодної оцінки без права на помилку!

Категорії курсів


Курси

1
  • Мовні - Англійська мова; Розвиток дітей - Дошкільна освіта
  • Дошкільники
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.