Курси

Національна юридична академія




Про компанію

Про академію

ПЗВО "Національна юридична академія" (НЮА) забезпечує комплексну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері медіації, адвокатури та нотаріату. Академія проводить підготовчі курси для учнів 9-11 класів, випускників шкіл та коледжів до національних та міжнародних вступних іспитів (ДПА, ЗНО, НМТ, ЄВІ, ЄФВВ), а також здійснює набір студентів та слухачів на навчання за бакалаврськими та магістерськими програмами БЕЗ ЗНО.

Утворення, мета та візія

Засновники НЮА, громадська організація «Всеукраїнська Вища Рада юристів», яка діє у складі громадської ради при Міністерстві юстиції України згідно з Наказом Міністерства юстиції України № 3870/7 від 17.10.2017 року та № 3942/7 від 8.11.2019 року, та Денисенко Григорій Вячеславович, головний юрист Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» мали за місію дати кожному можливість отримання якісної освіти, зручного підвищення кваліфікації, отримання додаткової професії, підтримання актуальних знань та навичок у світі, що швидко розвивається.

Візія полягає в тому, що НЮА є лідером з інноваційної освіти і науки у сфері права, демонструє постійне прагнення до самовдосконалення відповідно до світових стандартів.

Курси, програми та спеціальності

Основними напрямами освітньої діяльності, які пропонуються студентам та слухачам національної юридичної академії є:

  • Для адвокатури

Відвідування акредитованих заходів з підвищення кваліфікації адвокатів, помічників адвокатів, тих, що повертаються у професію

  • Для медіаторів

Базова підготовка та спеціалізована підготовка медіаторів (судова, сімейна медіація, медіація в громадах, медіація в кримінальних справах та кримінальному процесі)

  • Для нотаріату

Відвідування акредитованих заходів з підвищення кваліфікації нотаріусів, консультантів ДНК, державних нотаріальних архівів, помічників приватних нотаріусів.

Слухачі НЮА після успішного завершення навчально-підготовчих курсів вступають до провідних юридичних закладів вищої освіти України та світу.


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.