Курси

Феномен, школа іноземних мов




Про компанію

"Феномен"

Початкова школа - Дитячий садочок - Школа іноземних мов

Школа

Початкова школа на Оболоні «Феномен». Ми – команда професіоналів, які люблять свою справу. Всі наші педагоги мають відповідну освіту, а також регулярно підвищують кваліфікацію.

Наша мета – психологічно здорова, грамотна, творча, гармонійно розвинена дитина, яка прагне отримувати нові знання! У нас комфортні умови, наші учні почуваються по сімейному затишно. Ми допомагаємо діткам всебічно й гармонійно розвиватися.

Перебування діток у школі триває від 9.00 до 14.00, 9.00 до 18.00. Невеликі класи – 6-8 осіб.

Основні уроки викладаємо відповідно до державної програми НУШ з використанням власних методичних розробок і педагогічних підходів. Дітям на наших уроках завжди цікаво! Наші зусилля також спрямовані на те, щоб спонукати діток думати, аналізувати, приймати рішення, саморозвиватися. Уроки англійської мови викладаємо за програмою «Сambridge academy school», що дозволяє отримати сертифікат міжнародного зразку.

Окрім основної програми, наші учні отримують знання з економіки, етикету, ораторського мистецтва, лего конструювання, столового етикету; поглиблені знання з образотворчого мистецтва, праці. Також у нас часто відбуваються різноманітні майстер-класи, конференції, конкурси, захисти проектів, шахи тощо. Полюбляємо відвідувати бібліотеку й прогулянки на вулиці. А ще у нас діє цікава система заохочень, чудово прийнята дітками. Ми регулярно проводимо флешмоби, святкові заходи, турніри.

Розповідати про себе можна багато. Але краще побачити! Запрошуємо до нас! Приходьте! Ми розповімо й покажемо вам нашу улюблену школу. Сподіваємося, що вам у нас сподобається і виникне бажання стати членом нашої великої і дружної родини!


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.