Курси

Ш++, школа програмування




Про компанію

Школа програмування Ш++ — це соціальний проєкт, який створено та розвивається програмістами з міста Кропивницький.

Ідея полягає в розвитку ІТ та неформальної освіти в Україні. Проєкт не є державним та підтримується доброчинцями.

Школа існує з 2012-го року, навчання є безкоштовним.

Викладачі у Школі — програмісти-волонтери, завдяки чому знання, які надає Школа, гарантовано підтримуються актуальними, а мотивація викладачів полягає у передачі знань, а не у матеріальних цінностях.

У школі працює 2 напрями навчання: 

  • для школярів 12-16 років 
  • для дорослих від 17 років

Заняття проходять онлайн та доступні всім хто володіє українською.

Навчання триває від 3 місяців, залежно від курсу та віку.

Для того, щоб потрапити на навчання необхідно зареєструватися на сайті та скласти вступне тестування.


Курси

1
  • безкоштовно
  • Інформаційні технології, IT - Програмування, розробка
  • Середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

113
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Пройшов курс Computer Science, який є практично вступним для зовсім новачків і не тільки. Маючи певний навіть алгоритмічний досвід програмування, всеодно навчатися та виконувати завдання інколи було дуже важко, особливо коли не зрозуміло з чого почати та що від тебе хочуть) Враження дуже позитивні. Більше за все сподобалися рев'ю з іншими студентами (а їх було дуже багато), але і по знаннях відчувається впевненість. Вважаю цей курс крутим стартом в програмуванні

,

Це найкращий український безкоштовний курс, який ви можете знайти! Дуже цікаво те, що тут формується а-ля робоча обстановка. Ніхто не буде пробачати неправильно названі файли чи неуважність до ТЗ, а також вас чекають щотижневі зідзвони зі студентами, яким ви перевіряєте дз чи які перевіряють його вам. На початку це може бути складно, але це і є прекрасним про цей курс. Також курс виконує не тільки свою практичну функцію, але й надає лекційні матеріали, тож нових знань теж додасться чимало! Адміністрація ж завжди на боці чесних студентів, було дуууже багато разів, коли я першою до них зверталась, чи вони звертались до мене, і ніколи це не було дискомфортно. Все максимально дружньо та приємно.

,

На мою думку, курс дуже цікавий та корисний. Він допоможе вам отримати навички програмування, підвищити якість вашого коду, розвинути soft skills через рев’ю та навчить вас уважності до деталей через правила та вимоги. Варто враховувати, що існують терміни виконання завдань. Також багато задач об’ємні та потребують часу для якісного їх виконання. У школі можна знайти багато однодумців, які допоможуть вам зрости у сфері програмування.

,

Закінчив курс, можу сказати що це був крутий досвід. Якщо ви самі пробували щось вчити і не дуже розумієте що з цим робити то йдуть на ці курси, тут детально розкажуть як працює більшість речей які ви можете в майтуньому писати, але і самому прийдеться попрацювати бо самонавчання всюди важливе. Якщо ви думаєте як це вас будуть інші студенти провіряти і що вони можуть знати то повірте це працює, з кожнем рівнем будуть лишатись сильніші студенти і рівень ревю буде стрімко рости й якість отриманих знань теж. Завдання цікаві і моментами будуть забирати багато часу але це дуже захоплююче. Я всім рекомендую цей курс, особливо якщо не хочете спілкуватись і думаєте що все самі зробите то вам точно сюди. Ви навчитесь спілкуватись з іншими студентами в цій сфері, обміняєтесь досвідом та знаннями і можливо найдете майбутніх колег і друзів)

,

Щойно завершив курс, це був корисний досвід для мене. Сподобалося що волонтери дуже старанно працюють і допомагають при винекненні проблем. Для мене це був перший курс в форматі p2p. Дедлайни на курсах дуже допомагають впоратися з прокрастинацією :)


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Кропивницькому , ЗВО/ВНЗ в Кропивницькому , коледжі в Кропивницькому , репетиторів в Кропивницькому , роботу в Кропивницькому .