Курси

Start Now, школа бізнесу та розвитку для підлітків




Про компанію

Наша школа створена в 2012 р спеціально для підлітків, щоб допомогти їм більше дізнатися про світ, повірити в себе, стати сильніше.

Ми цінуємо свободу і бажання підлітка бути самим собою і створюємо умови для розвитку особистості, вільні від оціночних суджень і стереотипів. У нас в школі студентиі опиняються в атмосфері підтримки, поваги, довіри, емоційної і фізичної безпеки, і це допомагає їм розкритися, краще зрозуміти себе та інших, відчути більше впевненості в собі.

Підлітки вчаться критично мислити, приймати рішення і знаходити виходи з важких ситуацій, знайомляться з близькими по духу однолітками.

Побудова занять у вигляді тренінгів створюють активний динамічний формат навчання, в якому все залучені в процес.

Наші викладачі - досвідчені професіонали з різних сфер. Ми постійно розвиваємося, створюємо нові програми, придумуємо ще більше можливостей для розвитку підлітків!

Ми знайомимо з професіями, допомагаємо дітям розширити їхні знання про сучасний світ, даємо можливість придбати важливі навички: активного слухання, публічних виступів, ведення переговорів, управління часом, побудови ефективних відносин з оточуючими і т.д.

Для тих, які вже побували на наших курсах і майстер-класах, ми організували:

  • Бізнес-клуб

Тут ми продовжуємо знайомство з бізнесом і бізнесменами різних профілів, організуємо бізнес-ігри, які допомагають краще засвоїти отримані навички, дають можливість розвивати свої особистісні якості, командний дух.

  • Вільний майданчик

Територія, де ми зустрічаємося з цікавими людьми, обговорюємо хвилюючі питання спільного, вчимося мистецтву дискусії, тренуємося в публічних виступах.

  • Квести

Наші квести - історичні, творчі, розважальні - це завжди можливість позмагатися, проявити себе, тренуватися в умінні знаходити вихід зі складної ситуації. Це завжди корисний досвід роботи в команді, виходу із зони комфорту, а значить, саморозвитку. А ще - можливість побувати на повітрі і трохи дізнатися про своє місто.

У період канікул ми організуємо міський табір, де проводимо програми для розвитку підлітків. Влітку організовуємо виїзні табори: Карпатська активація, Табір професій і бізнесу в Литві.

https://www.startnow.com.ua

Категорії курсів


Статті

2
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Сын был на летней программе в Карпатах. И ему очень понравилось. Насыщенная программа, доброжелательные куратори, компетентные лекторы. В этом году просится снова. Я рекомендую

,

Моя дочь посещала два тренинга: журналистика и маркетинг. Ей очень понравилась атмосфера, занятия насыщенные, интересные. Главное, занятия ведутпрактики, которые любят свою профессию, имеют богатый опыт, и могут поделиться с ребятами. А ещё занятия проходят в форме интересной практической игры. Дети имеют возможность "прочувствовать " профессию на практике.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.