Курси

Вінницька ІТ-Академія




Про компанію

Ми готуємо ІТ-шників відповідно до реальних сучасних вимог ІТ-ринку. Програма навчання в ITA передбачає максимальне поєднання теоретичних знань з практичною підготовкою. До викладання базових та профільних предметів залучаються досвідчені викладачі. Практикуючі програмісти-ментори поєднують отримані теоретичні знання із практичним досвідом.

Випускники "ІТ-Академії" переконались в тому, що не варто шукати можливостей навчання і роботи за кордоном. І вже зараз елітна освіта доступна в ІТ-Академії, після якої чекає престижна і високооплачувана робота в міжнародних ІТ-компаніях.


Курси

1
  • 41 948 грн за курс (курс триває 1 рік)
  • Інформаційні технології, IT - Веб дизайн, UI/UX, Графічний дизайн, Програмування, розробка
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

38
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Навчальний заклад настільки поганий , що такого ще треба пошукати , а коштує ну дуже дорого . Зря потратив кошти потім пішов на інші курси які більш структуровані і корисніше чим ця шарага

,

Працював у податковій 15 років. Захотів повністю змінити своє життя: вивчити кардинально інше, розвиватись, а “душа лежала” саме до ІТ. Коли йшов навчатись, планував вивчати Java. Але під час навчання познайомились з різними напрямками і написав мільйон “Hello World” на різних мовах! І вже тоді, по результатах тестування потрапив на NodeJS. Було трохи важко, бо до цього лише пару відео дивився по даній мові. Та гарним навиком стала робота в команді, влиття в ІТ-колектив на етапі навчання на реальних проектах. Мотивували досягнення інших людей, які до старту взагалі не вміли програмувати, а ще - командний дух та процес змагання. Навчитись кодити на проектах так, як в ІТ-Академіїі з менторами я точно не зміг би самостійно. Рекомендую всім хто хоче #войтивайти.

,

Провчився тут рік і поняв, що зря потрачений час не роботи не знайшли не знань не дали за дуже дорого!

,

Три года работал на госслужбе сисадмиом, десять лет в банковской сфере. Последние шесть лет непосредственно с клиентами. Работа не приносила удовольствия, но сложно было покинуть зону комфорта. В один момент решился. Немаловажно, что поддержали родные. Долго выбирал курсы IT, но постоянно смущала их длительность (в основном 3 месяца). За три месяца научится с нуля нереально. Съездил на презентацию, заплатил за все обучение вперёд (чтобы наверняка) и понеслось. Старался не пропускать ни одного занятия. Все преподаватели внесли определенный вклад в мое развитие. Особенно хочу отметить Алексея Тюренкова - по моему мнению профессионал своего дела да и не только, Юрий Митюшкин - разложил основы программирования по полочкам, преподаватели английского - всегда интересные занятия, Борис Могила - менторил командные проекты, Александр Панченко - ментор, человек, который помог с трудоустройством этот список можно продолжать долго. Цель достигнута, а это самое главное.

,

На данний заклад пішов по пораді знайомого. Здавалося має бути все гаразд, але чи знайомий обманув чи все так споганилося з часом, дуже все на низькому рівні, що з викладацької сторони, що з організації, на погатку ще не погано но далі просто мрак, викладач хоче ходить хоче не ходить ти як 5-ик чекаєш його хоча заплатив не малі гроші та і пояснювати матеріал викладач не може. Так як розумію він один на всі напрямки і тестування і програмування і дизайнерам якісь задачі ставить. Договір складається на одне, а тебе тому не вчать. Там взагалі якась солянка один викладач веде у всіх проекти другий веде на парах дві мови програмування сразу це (php і js) через це повна каша... Хотя договір може бути на щось одне, або зовсім інше. Та і за така ціну навчання не можуть замінити лампочку в проектор - такого поганого освітлення і проектора ще не бачив. Інтернет, я зовсім мовчу якщо повна аудиторія він просто падає. Але це б все було дрібниці якби не бардак в організації який дуже бісе! Не раджу!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.