Курси

ОсвітаПоль™, курси польської мови




Про компанію

Польсько-українська програма “ОсвітаПоль™” запрошує всіх бажаючих вступити в університет за кордоном, претендентів на отримання Карти Поляка або тих, хто просто цікавиться культурою сусідньої країни на курси польської мови.

Наш мовний центр співпрацює з висококваліфікованими педагогами, носіями мови, які володіють великим досвідом викладацької роботи та здатністю знайти підхід до будь-якого студента. В нас ви отримуєте можливість вивчити польську мову з нуля або покращити свій рівень, опанувати необхідні базові знання для того, щоб надалі без проблем розуміти носіїв мови та спілкуватись з ними. 

Наша програма навчання пропонує широкий вибір онлайн - курсів, що дозволяють зручно організувати ваш час і навчатися відповідно до вашого розкладу. У нас ви можете обрати навчання в невеликих групах, де ви зможете спілкуватися з іншими студентами та займатися в атмосфері взаємопідтримки, або ж індивідуальні заняття, які повністю підлаштовані під ваші потреби.

Крім того, ми створили різні пакети навчання, щоб ви могли обрати найзручнішу, яка підходить саме вам: прискорений курс, який триває всього два місяці, курс “Зручний”, який розподілений вже на 3 місяці та курс “Суботній”, що врятує тих студентів, які зайняті в будні дні.

Разом з вами уроки польської мови будуть відвідувати не більше 6-7 осіб в групі, щоб викладачі мали змогу приділити достатньо уваги кожному.

Запишіться на наші курси вже сьогодні, адже запис триває постійно. Заощаджуйте час та вивчайте польську разом з нами!

Категорії курсів


Курси

1
  • 129 грн за заняття (1 година)
  • Мовні - Польська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Обратились в ОсвитаПоль для поступления сына в лицей в Польше. Весь процесс от подачи документов, поступления до получения визы и поселения в общежитие прошел при консультационной поддержке пани Ольги в Харькове и Руслана Александровича в Варшаве. И уже во время учебы сына в Лодзе на любой вопрос и просьбу о помощи мы получали оперативные ответы. Это очень важно, когда твой ребенок живёт и учится в другой стране, и есть люди, которые поддержат и помогут и в юридическом, и в человеческом плане.


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.