Дитячі садки
Дитячий садок «Tarame»

Дитячий садок «Tarame»



  • Приватна форма власності

Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

В сад попали по рекомендации, ходим больше полугода. Одним из критериев выбора был - чистота. Здесь нет ковролина по всему полу, как в некоторых садах, которые смотрели до этого (частота химчистки неизвестна), безопасное окружение, розетки на высоте минимум полутора метров. Ребенок счастлив, а это главное! :) Отдельное спасибо воспитателям, наша адаптация прошла спокойно, благодаря квалифицированному подходу педагогов. Они легко могут отвлечь ребенка, поговорить и разобраться в причине поведения. Дочка очень ждет возвращения в сад, после отдыха обязательно вернемся!

,

Моя дитина відвідує садочок «Tarame» майже рік. Атмосфера дружелюбності та затишку панує в цьому закладі. З дітками працюють професійні вихователі та психологи. Щодня уроки англійської, розвиваючі заняття та творчість. Дитина ходить в садочок з великим задоволенням. Велика вдячність керівництву та вихователям за професійний підхід до нелегкої роботи.


Залишити відгук

Дивіться також усі дитячі садки в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, школи в Києві, роботу в Києві.