Репетитори

Гура Ганна Олександрівна




Про репетитора

Вітаю! Мене звуть Ганна Олександрівна, і я веду підпільну і не дуже роботу з українізації випускників наших шкіл. Простіше кажучи, я репетитор з української мови та літератури, який спеціалізується на підготовці до ЗНО.

Чому я за це взялася? Та просто свого часу на власному досвіді переконалася, що українську можна легко опанувати, бо це мова, яка прагне легкості. Та і просто вона чудова. Тепер маю на меті розширити коло однодумців. Для цього я в постійному пошуці, як зробити вивчення рідної мови захопливим та максимально ефективним. Через це моя особиста бібліотека методичних матеріалів невпинно розширюється, а конспекти учнів скорочуються. Я залюбки вигадую нові ігри, які на перший погляд далекі від української (от наприклад, чи знаєте ви, що спільного між доміно та мовою).

Якщо Ваша дитина вважає, що українська мова нудна й незрозуміла, а в літературі немає нічого цікавого та корисного, то я із задоволенням подружу її з цими предметами, розвію всі стереотипи про них. За останній навчальний рік ми все надолужимо, і в день ЗНО Ваша дитина забуде про хвилювання та буде впевнена у своїх знаннях :).

Вища освіта: Дніпропетровський національний університет, факультет систем і засобів масової комунікації, спеціальність – видавнича справа та редагування; магістратура – педагогіка вищої школи.

Пропоновані послуги: підготовка учнів 10-11 класів до ЗНО з української мови та літератури.

Можливі заняття онлайн.

Вартість:

  • Індивідуальне заняття на 1 год – 400 грн.
  • Парне заняття на 1.5 год – 300 грн.

У разі оплати за 4 заняття і більше – знижка 12 %.

З відгуками можна ознайомитися за посиланням: https://www.instagram.com/virtuozno_dp/

Увага! Перед записом уважно прочитайте правила роботи зі мною: http://bit.ly/2OXbFgM

Категорії курсів


Курси

2
  • 340 грн -5%
  • Українська мова - Українська мова, Лiтература - Лiтература, Мова - Мова
  • Середня школа
  • 450 грн 
  • Українська мова - Українська мова
  • Дорослі

Відгуки

10
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Щиро рекомендую цього репетитора! Завдяки Анні Олександрівні я поступила до Києва на бюджет. Уроки проходять завжди цікаво, навіть позіхнути не буде часу. Особливо запам'ятався равлик з наголосами, завдяки йому я швидко зорієнтувалась на першому завданні ЗНО. Дуже гарна практика з висловлюваннями...Скільки було цікавих тем обмірковано. Не гайте часу та дзвоніть Анні Олександрівні! Хай щастить!

,

Я очень рада ,что пошла заниматься именно к вам) Я все понимала и то, как объясняют) Благодаря прекрасному преподавателю я хорошо сдала ЗНО, так как и хотела) И я б только с радостью ходила ещё и ещё !)

,

Один за лучших репетиров, который занимался с нашими детьми. Дочка за год была подготовлена к зно на отличный уровень, поступила на бюджет в университет им. Шевченко (Киев), хотя перед началом занятий пробелов в знаниях было больше, чем заполнения. Занятия с младшим сыном дали фундаментальную базу для дальнейшей учебы. Анна- очень ответственный человек, для которого очень важен результат. Достигнутые результаты раньше казались нереальными.

,

Спасибо ,что поделились своими знаниями . Ваша поддержка и терпение помогли мне добиться хорошего результата. Желаю вам побольше хороших и старательных учеников и всего самого наилучшего. Вы не только солнечный и добрый человек ,но и замечательный преподаватель. ;)

,

Очень благодарны Анне Александровне за профессиональный и ответственный подоход к работе, а самое главное что был найден контакт с сыном. Итог - хороший результат ЗНО. Большое спасибо от всей семьи!!!


Залишити відгук

Дивіться також усі репетиторів в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.