Репетитори

Оніщенко Оксана




Про репетитора

Досвідчений викладач з шістнадцятирічним стажем і практикуючий перекладач пропонує якісні знання з англійської мови для дітей (з 1-го класу) і дорослих (в групах по 6-8 чоловік). Освіта: ДДТУ (Дніпродзержинський державний технічний університет). Рік закінчення- 2007. Диплом спеціаліста за спеціальністю «Перекладач, викладач англійської мови». Досвід роботи: інжиніринг (металургія, машинобудування) - технічні узгодження, ЗЕД; технічні переклади; перекладач в автошколі. ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УЧНЯ. Рівень знань учня і професійне спрямування значення не має. Робота на результат!

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Очень граммотный преподаватель. Занимается с моими двумя детьми, школьниками, уже третий год. Очень довольны. Учитель строгий, но справедливый. Работает действительно, на результат. Но...без контроля родителя и желания ребенка, знаний не будет, каким бы "золотым" учитель не был (это из личного опыта).


Залишити відгук

Дивіться також усі репетиторів в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.