Репетитори

Рогоза Євген Борисович




Про репетитора

Багатогранна підготовка в ЛІТ, УАЛ, ДОЛІФМП, 100-й ліцей, ФЕЛ, ХЕЛ На базі молодших і старших класів:

Надходження до ліцею інформаційних технологій (ЛІТ) здійснюється після закінчення 7-го класу основної школи, на базі 8-х класів, формується 3 класу (математичний, фізичний, інформаційно-математичний), або після закінчення 8-го класу, на базі 9- х класів, формується 1 клас. Добором в 10-ті класи (3-4 людини).

Мінімальні знання в області математики, фізики та інформатики пропонуються на масових курсах підготовки (субота, неділя) для 7-х, 8-х та 9-х класів.

Викладачі-предметники, по закінченню курсів, можуть дати рекомендації до співбесіди на вступ тільки абітурієнтам-відмінникам, для співбесіди необхідно отримати три рекомендації (математика + фізика + інформатика) а це, найчастіше дико складно, безпосередньо відвідуючи самі курси.

Співбесіда проходить в вигляді онлайн-контрольної роботи з залученням персональних комп'ютерів, загальний час 60 хв. - 20 завдань. Основне-масове надходження здійснюється в письмовій формі (тести для абітурієнтів 7-го класу-40 питань на 120 хв. Письмова контрольна робота для абітурієнтів 8-го класу-12 завдань 120 хв.).

Допомога в рішенні і аналізі недільних онлайн-контрольних робіт, які є полігоном відпрацювання та бойового хрещення, вступного онлайн-тестування, на яке абітурієнти потрапляють після рекомендацій викладачів-предметників, умова попадання: відмінне навчання на курсах і креативне мислення.

Як викладач Університету, пропоную допомогти в навчанні:

  • Математики (повний курс Добровольського В. М. книга ЛІТ: алгебра і геометрія + підготовка до піврічної к / р і річний-директорської к / р)
  • Фізики (задачники Г. М. Юдіна; С. П. Юдін 7/8 класи)
  • Інформатики (Програмування на Free Pascal, PascalABC, Pascal N-IDE, C # + Алгоритмика, Математична Логіка + Системи числення, Алгоритмічна система Виконавець (Робот, Черепаха, Чертежник) тільки для літа 7-й клас.

Допомога в рішенні онлайн-контрольних робіт, спрямованих на формування навичок співбесіди. Підготовка до семестровими контрольних робіт з математики та фізики на базі оригінальних контрольних робіт минулих років (беру участь в складанні і верифікації). Опрацювання оригінальних завдань-бланків вступних тестів минулих років, як на співбесіду, так і на загальних підставах, для 8-х та 9-х класів.

Підготовка надходження в УАЛ і ДОЛІФМП проводиться на базі оригінальних завдань минулих років.

Категорії курсів


Курси

5
  • 450 грн -10%
  • Математика - Математика, Фізика - Фізика, Програмування, розробка - Програмування, розробка
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
  • 450 грн -10%
  • Програмування, розробка - Програмування, розробка, Робототехніка - Робототехніка
  • Молодша школа, середня школа
  • 550 грн -10%
  • Математика - Математика, Фізика - Фізика, Онлайн курси - Онлайн курси
  • Студенти, дорослі
  • 600 грн -10%
  • Математика - Математика, Фізика - Фізика
  • Студенти
  • 1000 грн 
  • Анімація, 3D графіка - Анімація, 3D графіка, Графічний дизайн - Графічний дизайн, Програмування, розробка - Програмування, розробка
  • Студенти

Відгуки

10
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дуже чемний репетитор, файно пояснює, коректний та люб'язний. Рекомендую для гарної підготовки у ЛІТ до 9-го класу. Знає програмування, фізику та математику, є завдання минулоричніх років, які з люб'язністю дає.

,

Прекрасный репетитор. Очень корректный и позитивный человек. Объясняет доходчиво и ясно. Ответственный и честный, допропорядочный учитель. Рекомендую для занятий по математике.

,

Обратитесь к администраторам и директору за пояснениями, почему его аккаунт заблокировали, наверное плохо себя вёл? Я уже не говорю за ваше поведение, мало того, что оплата занятий запаздывала-вам так хотелось, вы ещё захотели с меня взять обещание, что он поступит, отзанимавшись 4 полноценных занятия. Попытайтесь договориться с директором, может поможет и станет легче, хотя Сергей Борисович человек чести и академической толерантности!

,

Отримали жахливий досвід! Чей чоловік просто не при собі. Він написав мати на приймальну комісію з акаунту дитини, яку виманив обманним шляхом, бо ми йому довіряли! Тепер в учня заблокований акаунт і немає шансів на вступ. Також був грубий під час занять, намагався образити дитину, але ми списувати на важкий характер. Ніколи не залишайте з ним дітей наодинці!

,

Дуже вдячні Євгенію Борисовичу за допомогу в процесі навчання та кінцевий результат: отримання рекомендацій від профільних вчителів математики та фізики на курсах у 7-х класах. Ці рекомендації дали можливість вступу по співбесіді, чим я позитивно скористалась. Знання одержані від репетитора доповнюють та систематизують знання які давали на курсах. Сподобалось, що для розв'язання фізичних задач використовується метод візуального-моделювання у вигляді картинок-схем опису умов задач, а також розділялися фізичні закони від математичних формул, тобто задача розбивалась на декілька частин: візуальна, фізична, математична, аналіз одиниць вимірювання, арифметичний. Такий підхід дозволяв розв'язувати будь які складні задачі, навіть олімпіадного рівня.


Залишити відгук

Дивіться також усі репетиторів в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.