Репетитори

В'язання гачком



  • 400 грн  -10%


Про курс

В'язання гачком - моє життя, моя пристрасть, моя професія!

🌟Вітаю Вас на моїй сторінці, мене звати Марія Євгенівна, я люблю ділитися своїми знаннями, досвідом та творчістю в галузі в'язання гачком🧶. Я - професійна майстриня та редакторка журналів по в'язанню, мої роботи публікувалися в таких виданнях, як "Вяжем сами" і "Вяжем крючком". Я вмію в'язати різноманітні вироби: від милих іграшок (амігурумі) до стильного одягу, від оригінальних прикрас до затишних речей для дому. Я люблю експериментувати з матеріалами, кольорами, формами та взірцями, створюючи унікальні та якісні вироби.

🌟Але що найголовніше - я люблю навчати інших в'язати гачком! Якщо ви теж хочете навчитися цьому чудовому ремеслу, я з радістю поділюся з вами своїми секретами та порадами. Я проводжу індивідуальні та групові заняття онлайн та офлайн, а також виїзні майстер-класи на вашому святі або події. Ви можете вибрати тему, рівень, тривалість та формат заняття за своїм бажанням та можливостями. Я гарантую вам цікавість, корисність та веселощі в процесі навчання!

🌟Не зволікайте, зв'яжіться зі мною зараз і замовте своє перше заняття зі знижкою 10%!

🌟Або подивіться мої Reels, де я демонструю свої вироби та розповідаю про в'язання гачком. Підписуйтесь на мій Інстаграм @mari_pletinnya,  ставте лайки, коментуйте та задавайте питання - я з радістю відповім на них!

🌟Мій сайт http://kreativ-studio.tilda.ws/. тут ви можете дізнатися більше про мене, мої послуги та мої роботи. Чекаю на вас!

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Тетяна,30.01.2024, 21:14
Я хочу салфетку гачком . Нитки маю свої. Ще цікавить ціна .
Марія Козяр, майстриня по в'язанню гачком,01.02.2024, 00:25
Добрий вечір, пані Тетяно. Буду Пані Тетяно, буду рада Вам допомогти. Напишіть, будь ласка, на номер +48539611976 (Вайбер, Телеграм, Вотсап).

Залишити коментар

Дивіться також усі репетиторів в Тернополі, ЗВО/ВНЗ в Тернополі, коледжі в Тернополі, курси в Тернополі, роботу в Тернополі.