Репетитори

Підготовка до TCF



  • 180 грн  -5%


Про курс

Підготовка до TCF.


  • Ми пропонуємо Вам підготовку до TCF під керівництвом професіонала, репетитора зі значним досвідом роботи. Вибравши заняття з одним з репетиторів нашого колективу, Ви зможете якісно і швидко підготуватися до здачі цього єкзамену. Абсолютно всі фахівці нашого репетиторського центру проходили стажування за кордоном, мають дипломи і сертифікати, що підтверджують високий рівень володіння французькою мовою. Постійна мовна практика з носіями французької мови, курси підвищення кваліфікації і стажування дозволяють викладачам нашого колективу мати актуальні знання в галузі викладання.
  • Підготовка до іспиту в Харкові здійснюється за допомогою інтернет - технологій, зокрема, програми Скайп. Для того щоб Ви могли оцінити зручність цього способу вивчення мови, ми надаємо Вам перший вступний урок. До початку вступного уроку викладач протестує Ваш рівень володіння французькою мовою, і, виходячи з термінів підготовки до TCF, а також Вашого мовного рівня, розробить програму і підбере відповідні підручники. Час проведення уроків ви зможете обговорити з Вашим репетитором індивідуально.

Вся інформація, що цікавить Вас інформація про нас і про специфіку курсу - підготовка до TCF в Харкові, міститься на основному сайті http://online-language.org

Ви хочете займатися з нами! Зателефонуйте нам і отримаєте знижку 5%.

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі репетиторів в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.