За кордоном

Диплом бакалавра Чехія-Німеччина, ЧЗУ-SEG




Про програму

Переваги програми Подвійного диплома Чехія + Німеччина

Початок програми: 15 вересня 2020 року

Тривалість програми: 3 / 3,5 року

Мова навчання: англійська

  • Міжнародний престиж і визнання. Рівень безробіття в Чехії становить всього 2,2%, в Німеччині - 3,1% роблячи ці країни ідеальними для працевлаштування. У разі, якщо ви захочете розширити свої горизонти, слід відзначити, що німецький і чеський дипломи визнаються не тільки в Європі, але й в Канаді та США. Після всього 3 років навчання ви піднімете себе на лідируючі позиції серед претендентів усього світу, підкріпивши свої знання трьома іноземними мовами (англійська, німецька і чеська) і практичними навичками.
  • Можливість перебування в країні. Володіючи чешським дипломом ви отримуєте дозвіл ще на 9 місяців з метою працевлаштування. У Німеччині, за умови наявності німецького диплома, цей термін становить 18 місяців.
  • Допомога і підтримка в період адаптації. Починаючи свій шлях з Чехії, ви отримуєте професійну підтримку кураторів, які допомагають з оформленням всіх документів, візовими питаннями і питаннями проживання. У перший рік навчання так само входить культурна програма, оформлення проїзних документів, SIM карти і допомогу в процесі нострифікації (визнання диплома про повну загальну середню освіту в Чехії).
  • Мультикультурне середовище та мовний досвід. Обираючи програму Подвійного Диплома з Чехією та Німеччиною, ви не тільки будете досконало володіти англійською мовою, але так само вивчите чеську і німецьку мови. Завдяки своїй схожості з російською мовою, перебуваючи в чеському середовищі, за два роки ви з легкістю опануєте основи цієї мови навіть без спеціальної підготовки. У Німеччині IUBH пропонує своїм студентам додатковий курс німецької для адаптації. По закінченню навчання ви зможете додати ще 3 мови в своє резюме.
  • Правильні інвестиції з гарантованим успіхом. Обираючи програму Подвійний Диплом, ви економите до 70% на витратах. Всього за 3 роки ви отримаєте відразу два європейських диплома бакалавра по двом провідним спеціальностями: бізнес - адміністрування і міжнародний менеджмент. Доступність і широка система студентських знижок у Празі допоможуть Вам скоротити значну частину витрат, а студентська віза надає також можливість офіційної працювати до 20 годин на тиждень.
  • Подорожі та можливості стажування. Чехія і Німеччина - сусідні країни в Європейському Союзі, які також входять в шенгенську зону, відкриваючи вам безмежні можливості для подорожей, а також стажувань в партнерський компаніях вузів.

Ви все ще не впевнені чи підходить Вам ця програма? Звертайтеся до нас з будь-яких питань, ми будемо раді Вам допомогти! Дати програми: 15.09.2020 - 31.08.2021 / 2022/2023

Дипломи, які Ви отримаєте:1) Чеський диплом бакалавра - Бізнес Адміністрування2) Німецький диплом бакалавра - Міжнародний менеджмент

Регістрація відкрита з 1 вересня 2019 року.

За детальною консультацією звертайтеся в наш офіс в Києві: метро Лук'янівська, вул. Січових Стрільців 77 (офіс 720)


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.