За кордоном

Безкоштовна освіта в технікумах Польщі



  • Безкоштовно 


Про програму

Освіта в ліцеях і технікумах Польщі цілком доступна, оскільки навчання для українців безкоштовне. Сам процес навчання проводиться за сучасними методиками, насичений практикою.

Ліцеї і технікуми Польщі надають широкий вибір програм. PanPolski допоможе Вам вибрати відповідний навчальний заклад і напрям навчання, організує весь процес вступу. Ми підкажемо, на які ліцеї і технікуми слід звернути увагу. PanPolski пропонує тільки перевірені та авторитетні державні ліцеї і технікуми.

Після закінчення ліцею, студенти отримують диплом про закінчення польської школи, а технікуму - крім диплома про закінчення польської школи ще й диплом за фахом. Європейський диплом дає нові можливості і відмінні перспективи для працевлаштування та подальшого навчання в університетах Європи.

Реєстрація кандидатів на безкоштовне навчання розпочинається з 20.02.2017 та триває до 15.05.2017. Поспішайте, кількість місць обмежена: https://panpolski.com.ua/tehnikumy-i-litsei


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.