За кордоном

Середня та вища освіта, підготовка до вступу




Про програму

ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ
від «STUDENT TRAVEL EDUCATION»

Освіта за кордоном може Вас цікавити в трьох випадках:

Якщо ви батько учня молодших або старших класів і хочете відправити свою дитину в мовний табір на період літніх або зимових канікул для вивчення іноземної мови шляхом спілкування з Нейт спікерами ( «native speaker» - носій мови) на Мальті, Кіпрі, в Чехії, Великобританії, Канаді, США, або в будь-якій країні.
Якщо ви вже майже випускник школи і шукайте престижного ВНЗ, де зможете отримати якісну вищу освіту. На нашому сайті вам на вибір надані кращі ВНЗ Чехії, Великобританії, Канади, США, або Швейцарії. Список варіантів дійсно великий.
Якщо ви випускник або молодий фахівець і шукайте можливість продовження свого навчання або отримання досвіду роботи через стажування в Канаді, США, Франції або в будь-якій країні.
Ми організовуємо стажування в Канаді, Франції та США.
Якими б не були ваші цілі, команда досвідчених фахівців «Student Travel Education» допоможе максимально точно підібрати ідеальний варіант навчання або стажування, найбільш підходящий саме для вас. При цьому відсоток отримання віз у наших клієнтів дуже високий завдяки правильному оформленню документів, злагодженій роботі колективу «Student Travel Education» і взаємозв'язку з партнерами і клієнтами. Ми пишаємося тим, що наше агентство має один з найвищих показників задоволених клієнтів і прагнемо підтримувати цей рівень


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.