За кордоном

Global Management, MBA mini



  • 32000 грн  -25%


Про програму

Опис програми: Менеджер ЗЕД МВА Global Management

Програма MBA відноситься до типу МВА Global Management. Грунтується на модульній системі і спрямована на поліпшення якості та кваліфікації навичок управління відповідно до міжнародних стандартів. Програма враховує високу мінливість зовнішнього середовища, тому увага акцентується на сучасних принципах управління. Головна цінність системи полягає в тому, що отримані навички та знання інтегруються в особливий стиль керівництва. Його концепція розглядає рівновагу всієї системи управління, що дозволяє стати менеджером XXI століття (кібернетичним менеджером), здатним гнучко реагувати на нові виклики.

Менеджер по ЗЕД - фахівець, керуючий імпортом або експортом іноземної продукції. Зовнішньоекономічна діяльність (ЗЕД) - комплекс організаційних, економічних, комерційних і господарських функцій підприємства, які акцентуються на світовому ринку. Враховується обрана зовнішня і внутрішня стратегія, методи роботи на зарубіжних ринках.

Метою курсу є інформування учасників про сучасний стан і тенденції зміни методів і форм ЗЕД, про проведення міжнародних торгових угод, техніці міжнародних комерційних операцій, страхування об'єктів при укладанні зовнішньоекономічних контрактів, формуванні розуміння про міжнародні вантажоперевезеннях, митно-тарифне регулювання зовнішньоекономічної діяльності, про зовнішньоторговельних бартерних контрактах і купівлі-продажу, торгівлі інтелектуальною власністю та послугами. Сюди ж відносяться способи реалізації оподаткування контрактів і зобов'язань сторін при роботі з іноземним партнером.

В процесі навчання будуть порушуватися такі теми, як:

  • Пошук на зовнішніх ринках підходящої продукції і постачальників.
  • Страхування вантажоперевезень.
  • Підготовка, контроль реалізації, аналіз зовнішньоекономічних контрактів.
  • Підготовка та оформлення документів на обраний товар.
  • Підготовка, облік, розміщення і відстеження заявок на закупівлю товару за кордоном.
  • Замовлення перевезень і страхування вантажів.
  • Підготовка митних документів для очищення вантажів.
  • Зниження витрат при транспортуванні продукції.

Час проведення: 3-4 місяці


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.