За кордоном

FLeaders




Про компанію

Про компанію FLeaders

FLeaders - це в першу чергу якісний освітній консталінг в сфері програм навчання за кордоном для школярів, студентів, недавніх випускників та звичайно ж у нас є програми для "дорослих студентів" - курси англійської мови в Англії і США для CEO's, бізнесменів, директорів і топ -менеджерів.

З усіма нашими пропозиціями і зробити правильний розумний вибір Ви можете ознайомитися на нашому сайті Навчання за кордоном У компанії FLeaders Вашим дітям підберуть якісні програми вивчення іноземної мови за кордоном. Якщо Ви плануєте середню освіту, ми зробимо Вам якісні Аналіт кращих шкіл за кордоном і запропонуємо Вам оптимальні рішення. Для майбутніх абітурієнтів, а також магістрів ми розглянемо можливі університет від Польщі до Німеччини і від Англії до США з Канадою.

Найголовніше і найцінніше, що у нас є - ми робимо програми з душею і любов'ю.

Українським студентам буде безумовно цінна і цікава сама затребуваність і захоплююча програма літнього стажування в США під назвою Work and Travel USA. Більш докладно читай про програму нижче в наступному розділі.

Work and Travel USA в компанії FLeaders

FLeaders є ексклюзивним представником програми Work and Travel USA і в Харкові зокрема. Ми проводимо набір українських студентів на літо 2020 на США.

Рекомендована стаття:

Відгук київської студентки в пресі як вона провела літо 2019 США по Work and Travel USA

Чому ми?

  • 15 Років досвіду роботи з програмою Work and Travel USA
  • Надійні та перевірені часом вакансії в США для ворк тревел
  • Гарантія кращої підготовки і отримання візи!

Перейти в розділ програми Work and Travel USA

Освіта за кордоном - у чому наша цінність і унікальність
І найголовніше: незалежно від того, яку програму навчання або стажування в Fleaders Ви будуте оформляти, Ви будете відчувати і розуміти цінність нашої роботи з Вами протягом усіх етапів співпраці з нами! Ми це гарантуємо якість роботи і результат для кожного нашого клієнта.


Програми

1
  • 49000 грн -5%
  • Програми для студентів — США; Робота і обмін досвідом (AuPair, Work and Travel, волонтерство) — США; Англійська мова — США

Відгуки

29
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Игорь Щербань и его команда FLeaders очень профессиональны и всегда добиваются успеха. Если вы хотите нанять лучшую не иммиграционную фирму для виз в США, вам не нужно искать дальше, FLeaders— это именно то, что вам нужно.

,

Я получил помощь мирового уровня в том, как успешно иммигрировать в США! FLeaders был очень открыт, чтобы ответить на мои вопросы, и определенно является профессионалом в своем деле! Настоятельно рекомендую эту фирму в получении визы в США через Польшу!

,

Я, Антон и моя жена Ирина, хотели бы поблагодарить FLeaders всех вас и ваших сотрудников, особенно Игоря Щербань за усердную работу и помощь в получении визы в Великобритании. Мы знаем, что без вас FLeaders этого бы не произошло. Вероятно, самую стрессовую ситуацию, с которой пришлось справиться, стало намного проще благодаря вашему времени, терпению и позитивному настрою. У меня было несколько встреч с другими юристами, которые вызвали у меня чувство неуверенности и сомнений в их услугах. С первой встречи с Вами FLeaders я знал, что имею дело с человеком, который высокопрофессионален в своем деле. Вы знали все ответы на мои вопросы и сразу же предложили разные способы решения моей проблемы с визой. Я определенно порекомендую вас всем, кто ищет иммиграционную компанию.

,

Львов, Марьяна, 18 лет. На прошлой неделе получила визу в Берлине по Work and Travel CША, оформляла в Fleaders, работал со мной лично Игорь Щербань, все довольная и счастлива, что в начале мая улетаю в Штаты!

,

Хочу сказать спасибо FLeaders которая готовила меня к поступлению на магистратуру в США! Собеседование на получение студенческой визы в США у меня прошло успешно и в марте улетаю в Майами в University of South Florida учиться


Залишити відгук

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.