Як скласти ЗНО з англійської у 2022 році?

Як скласти ЗНО з англійської у 2022 році?

Якщо ви обрали спеціальність, для вступу на яку необхідно скласти ЗНО з англійської мови, то варто розпочинати підготовку якомога раніше.

Оскільки англійська не є вашою рідною мовою, скласти цей предмет буде трохи складніше, ніж ЗНО з української, відповідно, доведеться докласти максимум зусиль під час підготовки, щоб отримати високий бал. У цій статті ми розповімо про те, як підготуватися до ЗНО якісно та успішно.

  • Готуйтеся заздалегідь

Про це вже згадувалося вище, але цьому моменту дійсно потрібно приділити увагу. Неможливо підготуватися до іспиту з англійської за тиждень або місяць, особливо, якщо до цього ви ніколи старанно його не вчили. Чим раніше тим краще, вам знадобитися багато часу для практики, адже саме вона допоможе вам скласти ЗНО на гідний бал. Не потрібно відтягувати підготовку до останнього це може зіграти з вами злий жарт у вигляді стресу, відсутності сну і невиконаних екзаменаційних завдань.

Викладач допоможе вам сконцентруватися на важливому, і зі свого досвіду розповість про особливості складання тесту з англійської та про те, як скласти ЗНО на високий бал. Під час занять ви будете не просто вчити англійську, а й проходити повну підготовку до майбутнього іспиту: граматика, лексика, аудіювання, письмо, читання нічого не залишиться без уваги.

  • Пройдіть пробне ЗНО

Пробне ЗНО складають навесні, саме тоді ви зможете потрапити в умови складання цього важливого іспиту і сповна оцінити ситуацію. Завдяки пробному ЗНО ви отримаєте можливість навчитися правильно розподіляти відведений на тест час, а також визначите свої сильні і слабкі сторони. Після проходження пробного іспиту, ви зможете трохи адаптувати підготовку до ЗНО з англійської та приділити більше уваги тому, що для вас є складним.

  • Регулярно вирішуйте тести

В Інтернеті є тести ЗНО минулих років, які також можуть допомогти у підготовці. Рекомендуємо вирішувати їх регулярно для того, щоб відстежувати свій прогрес і виправляти раніше допущені помилки. Багато хто користується цим способом, адже таким чином ви зрозумієте, чи знаєте ви англійську хоча б на прохідний бал ЗНО. Практика важлива в будь-якій справі і підготовка до іспиту не є винятком.

  • Розберіть кожне завдання

ЗНО з англійської у 2022 році складається з 5 різних форм завдань:

  1. завдання з вибором однієї правильної відповіді;
  2. завдання на визначення правильності/неправильності твердження;
  3. завдання на встановлення відповідності;
  4. завдання на заповнення пропусків у тексті;
  5. завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Кожне з цих завдань ви повинні вивчити і зрозуміти, наскільки воно може бути складним для вас. Також вчіться правильно розставляти пріоритети і починати з тих завдань, на які ви можете витратити найбільшу кількість часу. Будьте дуже уважні і концентруйтеся на виконанні поставленого завдання.

  • Відпочивайте

Ні в якому разі не забувайте про відпочинок, сон і повноцінне харчування. Дбайте про себе, адже моральне і фізичне виснаження ні до чого доброго не призведуть. Візьміть в звичку робити невеликі перерви під час підготовки і влаштовувати собі повноцінні вихідні. Відпочивати намагайтеся на свіжому повітрі, так ви поліпшите роботу мозку і будете почувати себе набагато краще. Не дозволяйте нервам оволодіти вами, позитивні емоції і віра в себе допоможе вам готуватися продуктивно.

Готуєтесь до вступу у заклад вищої освіти? Подивіться інструкцію зі вступу, щоб бути готовими до всіх нюансів та випробувань вступної кампанії.

Бажаємо удачі на майбутньому іспиті!


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Поради абітурієнтам Освіта, наука