Зустрічайте новий розділ «Тренінги» на Education.ua

Категорія: Новини

Зберегти
Зустрічайте новий розділ «Тренінги» на Education.ua

Відучора портал TRN.ua, який понад 13 років допомагав у пошуках семінарів, курсів та конференцій, став частиною Education.ua у вигляді нового розділу «Тренінги».

В цей непростий час, коли всі українці об'єдналися задля спільної перемоги над агресором, ми вирішили реалізувати запланований проєкт з об'єднання сайтів, щоб надалі розвивати як єдиний продукт.

Протягом тривалого часу Education.ua мав суміжний проєкт TRN.ua, який тільки за минулий рік встигли відвідати понад 600 тис. користувачів. Тепер вся база TRN.ua знаходиться у новому розділі «Тренінги», а статті та новини — у розділі «Блог навчальних закладів». Аудиторія, яка заходитиме на TRN.ua, перенаправлятиметься зі старого сайту в новий розділ Education.ua.

Зараз розділ «Тренінги» містить інформацію про:

  • 768 заходів з датою;
  • 1 815 корпоративних тренінгів;
  • 1 963 компанії та 5 645 тренерів.

До того ж користувачам TRN.ua тепер зручніше розміщувати та шукати тренінги — у новому розділі на Education.ua є адаптивний дизайн та українська версія. А в результатах пошуку з'явився пріоритет для тренінгів компаній, що розміщуються за допомогою послуг «Бізнес» та «VIP». Ознайомтеся з новими перевагами послуг для розділу «Тренінги».

Злиття проєктів є важливим етапом для Education.ua та переродженням для TRN.ua. Водночас проєкти зможуть зростати та досягати кращих результатів. Зміни допоможуть залучити нову аудиторію та зробити розміщення ще ефективнішим.

Віримо в нашу перемогу! Слава Україні 🇺🇦


Коментарі

1
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Настя, 31.03.2022, 20:02

Вітаю вас, любі! Ви величезні молодці ❤️


Залишити коментар

Інші статті в категорії Новини