Статті

Дизайнер одягу. Де освоїти професію?

Спеціалістів швацької справи легко впізнати за оригінальним одягом, який вони змінюють досить часто, і особливою стильностю, яку випромінюють. Навряд чи вираз «чоботар без чобіт» доречний в цьому випадку.

Шеф-кухар — цар кухні

Найголовнішим приміщенням будь-якого кафе, ресторану або їдальні є кухня. Цар і бог на ній — шеф-кухар. Кожен повар мріє коли-небудь зайняти цю посаду, але до неї ще треба дорости.

Серйозна, а головне перспективна професія касира

Ваш чек, здача — дякую за покупку — посмішка наступному покупцеві — і знов швидкий стук клавіш ... Професія продавця-касира тільки на перший погляд може здатися простою і доступною.

Менеджер з туризму: плюси і мінуси професії

З кожним роком кількість бажаючих відпочити за межами нашої країни стає все більше. Як туристу вибрати країну, організувати поїздку і оформити всі необхідні документи? У цих питаннях допоможе розібратися менеджер з туризму.

Ресторатор: секрети успішної карʼєри

Той, хто керує ресторанним бізнесом — людина творча, яка вміє здивувати, зацікавити, залучити відвідувачів в ресторан. Не випадково досвідчені ресторатори порівнюють свої заклади з театром, себе з режисерами, а відвідувачів з акторами.