Керівники AIESEC пройшли навчання по курсу EBCL

Керівники AIESEC пройшли навчання по курсу EBCL

Керівники підрозділів AIESEC пройшли навчання по курсу EBCL, рівень А, в м.Києві, в Бізнес Освітньому Альянсі, представниками якого є Тренінг Центр на західній Україні. Зібралась сильна група, було напружене кількаденне навчання.

Керівники підрозділів AIESEC, міжнародної молодіжної організації, яка ставить на меті розвиток лідерів для здійснення позитивного впливу на суспільство, пройшли навчання по курсу EBC*L, рівень А, в м.Києві, в Бізнес Освітньому Альянсі, представниками якого є Тренінг Центр на західній Україні. Зібралась сильна група, було напружене кількаденне навчання. 18 з 19 студентів успішно здали іспит і отримали дипломи.

EBC*L, рівень А це перший рівень австрійського курсу з бізнес-компетентності, який ще називають "Міні МВА". Курс доступний і цікавий і розкриває основні поняття з фінансового обліку, управлінського обліку, дає розуміння для чого потрібно вираховувати маржинальний дохід, яким чином на основі його приймати рішення щодо замовлень, для чого рахувати грошовий потік, як аналізувати свою звітність, для чого існують центри витрат та багато іншого.

За 24 години група оволоділа основними фінансовими знаннями та навчилась їх практично  застосовувати як у своєму бізнесі, в своїй фінансовій діяльності, так і в особистих фінансах.

Даний курс включає наступні дисципліни: фінансовий облік, управлінський облік, фінансовий аналіз, господарське право.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини