Новий набір на Програму підготовки проектних менеджерів від kmbs

Новий набір на Програму підготовки проектних менеджерів від kmbs

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] оголошує новий набір на програму професійної підготовки проектних менеджерів, яка стартує 22 лютого 2013 р.

Програма підготовки проектних менеджерів це комплексна програма підготовки керівників проектів, які фокусуються на досягненні не тільки проектних цілей, але й стратегічних цілей компанії в цілому.

При управління комплексними проектами в корпоративному середовищі менеджери часто стикаються з тим, що на практиці отриманий результат дуже відрізняється від очікуваного. Багатьом з нас знайомі ситуації, коли:

  • доводиться працювати в умовах обмежених строків та бюджетів;
  • складні механізми узгоджень в компанії сповільнюють процес прийняття рішень;
  • значнукількість змін необхідно впроваджувати вже під час проекту;
  • учасники проекту нечітко розуміють свої ролі та зони відповідальності.

Програма підготовки проектних менеджерів відkmbs надає учасникам чітку методологію для вирішення та усунення таких питань та надає весь арсенал знань, необхідних для того, щоб завжди отримувати очікуваний результат на практиці.

Для відпрацювання отриманих знань на конкретних робочих прикладах програмою передбачено:

  • інтерактивні симуляції
  • роботу над бізнес-кейсами
  • розробку власного проекту та його захист наприкінці навчання.

Таким чином кожен учасник під час навчання відпрацює власні моделі, документи та шаблони, які він зможе використовувати у подальшій роботі.

Програма складається з чотирьох модулів (по три дні кожний) і надає знання та навички за такими напрямками:

  • Методологія управління проектами [22-24 лютого 2013] – управління комунікаціями, часом та ресурсами, ризиками та змінами в проектах. Розуміння «правил гри» під час виконання проектів у корпоративному середовищі.
  • Інформаційні технології управління проектами [22-24 березня 2013]огляд програмного забезпечення з автоматизації управління проектами, відпрацювання навичок роботи вMS Project при розробці власного проекту.
  • Побудова фінансової моделі проекту. Бюджетування та контроль витрат. [19-21 квітня 2013] - Поглиблене вивчення економічних аспектів управління проектами. Створення фінансової моделі проекту, оцінка проектів з точки зору стратегічних пріоритетів, налаштування бюджетування проекту та моніторинг витрат.
  • Управління проектною командою та ефективні комунікації. [17-19 травня 2013] - учасники вивчають ключові аспекти роботи з командою - від планування та підбору учасників до визначення завдань, питань мотивації, роботи з конфліктами, проведення ефективних нарад.

Програма базується на методології управління проектами у корпоративному середовищі Prince2, яка на даний момент широко використовується компаніями у 17 країнах Європи, та побудована таким чином, що після її завершення учасники готові до ipma сертифікації.

З будь-яких питань щодо Програми підготовки проектних менеджерів звертайтесь до Поліни Поповичук : +38 [044] 490 6635, [відкрити контакти][email protected] та

Юрія Бульби: +38 [044] 490 6635, [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини