Емоційне вигорання на роботі – допоможемо подолати

Емоційне вигорання на роботі – допоможемо подолати

Запрошуємо всіх бажаючих на тренінг «Емоційне вигорання на роботі: шляхи профілактики та подолання», який відбудеться 13 квітня.

 Насичена програма тренінгу допоможе Вам зосередитись на своїх емоціях і на своєму емоціональному стані. Ви попрацюєте з актуальним емоційним станом, визначите наявність або відсутність ознак емоційного вигорання, розглянете такі емоційні внутрішні фактори, як самооцінка, переконання, установки, різні прояви особистості (емпатія, відповідальність, екстра-, інтровертність, тривожність, роздратованість, песимізм та інші), засвоїте спеціальні техніки для профілактики і подолання емоційного вигорання. Під час тренінгу будуть використані методи арт-терапії — ізотерапія, пісочна терапія, тілесна імпровізація, психодраматичні техніки, рефлексія, тощо.

Завдяки тренінгу Ви проаналізуєте свій емоційний стан, усвідомите приховані емоції, визначите особисті якості і зовнішні чинники, які можуть сприяти виникненню і профілактиці емоційного вигорання, знайдете внутрішні ресурси для подолання стресових ситуацій, отримаєте інструменти для роботи зі своїм емоційним станом і реакціями на подразники, підвищите самооцінку, самоконтроль, розвинуте навички самоспостереження і рефлексії. Тож не гайте, реєструйтесь! Ми чекаємо саме на Вас!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини