Семінар AboutHR “Відпустки та їх оформлення в 2013 р.” відбудеться 17 квітня

Семінар AboutHR “Відпустки та їх оформлення в 2013 р.” відбудеться 17 квітня

Наближається період, який з нетерпінням очікують всі працівники, і який стільки роздумів і питань викликає у кадровиків. Для того, щоб допомогти кадровикам 17 квітня компанія AboutHR проведе семінар «Відпустки та їх оформлення в 2013 р.»

Наближається період, який з нетерпінням очікують всі працівники, і який стільки роздумів і питань викликає у кадровиків. Для того, щоб допомогти кадровикам у вирішенні складних питань, пов’язаних з оформленням різних видів відпусток, 17 квітня компанія AboutHR проведе семінар «Відпустки та їх оформлення в 2013 р.»

На семінарі будуть розглянуті проблемні питання, що виникають найчастіше. Зокрема, чи обов’язково складати графік відпусток; чи включати до графіку відпусток сумісників; чи включати  до графіку додаткові відпуски та  відпустки  невикористані за минулі роки; як впливає період тимчасової непрацездатності та святкові дні на тривалість відпустки; як подовжити, перервати, перенести відпустку; як відправити працівника у відпустку, якщо він не хоче; як відкликати працівника з відпустки; підстави для надання права на отримання додаткової соціальної відпустки (працівники з дітьми, "одинокі матері"); які додаткові відпустки і як можна поділити; відпустки чорнобильцям, сумісникам; відпустки без збереження заробітної плати, творчі відпустки; як і які документи про надання відпусток перевіряють інспектори з праці; як по-новому зберігати документи про оформлення відпусток, тощо.

Під час семінару тренер Оксана Кубарська, акцентуючи увагу на проблемних питаннях, впорядкує знання учасників з питань відпусток та їх оформлення.

Детальніше ознайомитись та зареєструватись на семінар “Відпустки та їх оформлення в 2013 р.”, що відбудеться 17 квітня у Києві, Ви можете за цим посиланням

БІльше інформації на нашому сайті www.AboutHR.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини