Конвокація-2013

Конвокація-2013

У Києво-Могилянській Бізнес Школі 28 червня відбулось особливе свято - конвокація. Дипломи МВА отримали 69 наших учасників. Цьогорічний випуск став найбільшим за всі 14 років існування школи.

Розпочався день з проведення інтегрованого інтелектуального заняття “Класична музика та джаз: пошук істини”, за участі львівського джаз-бенду "Shokolad" та квінтету "Київські солісти",  на якому учасники МВА програм kmbs занурились у глибокий світ музики, насолоджуючись красою та гармонією класичної музики, потужною енергетикою та креативом джазу. Модерувала подію Любомира Бурлачук, заступник декана з розвитку міжнародних зв’язків та програм.Випускники спілкувались з музикантами та порівнювали ці два, здавалось би, такі далекі один від одного світи, проводячи аналогії з двома стратегічними ідеями, бізнес-моделями, парадигмами мислення, відкритими динамічними системами, підприємницькою логікою та логікою корпоративного управління.

Також порівнювали філософсько-естетичні цінності класичної музики та джазу, роздумували про етичну та пізнавальну функції музики, про музику як спосіб пізнання світу та самого себе, як потужне чисте джерело творчості та натхнення, як універсальну мову, здатну об`єднувати людей, налаштовувати їх на відкрите спілкування та співпрацю. 

Урочиста церемонія конвокації - багаторічна традиція Києво-Могилянської Академії. Вона відбувається за участі президента Академії Сергія Квіта та почесного президента В’ячеслава Брюховецького.   

Дипломи випускникам вручив Олександр Саврук, декан kmbs. Церемонія завершилась традиційним підкиданням бонетів.   

Нововведення випуску цього року - особлива відзнака декана “Прорив-2013”. Автори найпотужніших дипломних проектів отримали скульптури, що зображують Людину-Творця. Вона символізує процес розвитку та вдосконалення особистості протягом життя.Відзнаку отримали Синявський Максим (Master in Business and Finance), Карачевцев Сергій та Дмитро Ієвлєв (Executive MBA),Наталія Жеваго та Наталія Єремєєва (Presidents’ MBA), Дарія Горніцька (Master in Business Leadership). Вітаємо наших випускників з новим етапом у їхньому житті, дякуємо за ці роки разом, та сподіваємося на спільні проекти попереду!        

Щиро раді збільшенню родини kmbs! :) Фотогалерею з Конвокації-2013 можна подивитись тут.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини