Благодійність

Благодійність

Не кожному вдається робити добрі діла, але якщо Ви це читаєте значить у Вас є такий шанс.

Тренінг Центр Вікторії Буник – одне з перших соціальних підприємств України. Ми приймаємо активну участь у різнопланових благодійних і доброчинних заходах та акціях, щиро віримо у те, що для того, щоб змінити цей світ, зробити його кращим, добрішим та світлішим, в першу чергу необхідно починати з себе. Активну участь приймаємо у соціальних та благочинних проектах, створених нами самостійно, а також співпрацюємо з громадськими організаціями, приймаємо участь у проектах та заходах, націлених на допомогу, підтримку та розвиток як окремо взятих людей, так і на розвиток громади регіону вцілому (Львівська міська рада, ГО «Самопоміч», Перша Львівська Фундація, Ukrainky Biz і т.д.)

10% від вартості кожної нашої навчальної програми ми направляємо на благодійність, тому пам’ятайте, що навчаючись у нас, Ви автоматично робите вагомий внесок на допомогу тим, хто справді цього потребує!

Соціальні програми для молоді

Розуміючи, що молодим людям зараз дуже важко реалізувати себе в цьому житті, після навчальних закладів вони опиняються в непростій ситуації: без зв'язків та потужної фінансової підтримки майже нереально знайти гідну роботу та побудувати успішну кар'єру, ми вирішили допомогти молодим людям освоїти  перспективну та затребувану на ринку праці професію та отримати гідну, перспективну і цікаву роботу!


Ми йдемо назустріч такій молоді і запрошуємо їх до нас на навчання на пільгових умовах:

  • сироти, інваліди (віком до 21 р) – безкоштовне навчання 
  • діти з багатодітних та малозабезпечених сімей (віком до 21 р) – знижка 50%
  • студенти – знижка 10%

Допомога у будівництві храму

Тренінг Центр Вікторії Буник запрошує усіх небайдужих долучитись до збору коштів на будівництво храму – дерев’яної церкви Св. Рівноапостольного кн.Володимира, який буде знаходитись у м.Львові, на вул.Панча (неподалік супермаркету «Арсен»).   При храмі буде діяти Недільна школа для дітей, довкола храму обладнають також невелику територію для відпочинку. Усю необхідну інформацію щодо будівництва, проект храму та реквізити для переказу коштів подаємо нижче:

http://tcvb.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=152&Itemid=107&lang=ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини