Лекторій «Чому майбутнє настає не для всіх?»

Лекторій «Чому майбутнє настає не для всіх?»

22.06.2017, Київ, 19:00, лекторій «Чому майбутнє настає не для всіх?». Валерій Пекар та Михайло Крикунов будуть розповідати про те: чому майбутнє лякає людей, виникає футурошок, які взаємини потрібно формувати, щоб бути відкритими майбутньому.

Технологічний розвиток людства прискорюється та несе в собі як нові можливості, так і нові загрози й виклики. Що нас очікує в майбутньому та чи варто цього боятися? Якими будуть Україна та світ через 15-30 років? Як йти в ногу з часом і лишатись конкурентоспроможним? Отримайте відповіді на ці питання на лекторії Відкритого Університету Майдану “Чому майбутнє настає не для всіх?”.


Спікери лекторію:

Валерій Пекар ‒ український підприємець і громадський діяч. Співзасновник Громадянської Платформи Нова Країна, викладач Києво-Могилянської академії, KMBS, Львівської бізнес-школи УКУ.

Михайло Крикунов ‒ викладач, кандидат технічних наук, топ-менеджер, консультант з маркетингу і управління, здобув диплом Chartered Institute of Marketing, UK (1999), декан Київської бізнес-школи.

Лекторій проводиться з метою підтримки ВУМ на Спільнокошті. Квиток на нього = внесок від 200 грн на Big Idea: http://bit.ly/2jYtRff

Здійснивши внесок, зареєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/2rs6J9t. Реєстрація обов'язкова.

Коли? 22 червня, 2017 р., 19:00.

Місце проведення: Громадянська Платформа Нова Країна, Київ, вул. Станіславського, 3 (вул. Архитектора Городецького, 12/3 – на картах Google).


Приєднуйтеся до події на Facebook: http://bit.ly/2sJT2CU


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини