На ВУМ online стартував курс «Креативне мислення»

На ВУМ online стартував курс «Креативне мислення»

Курс допомагає розвинути креативне мислення – той інструмент, що стає в пригоді у ситуаціях з високою долею невизначеності. У таких ситуаціях немає однозначно «правильного» чи «неправильного» розв’язку, але необхідно приймати рішення та діяти.

Сьогодні на ВУМ online стартував курс «Креативне мислення». Цей курс допомагає розвинути власне креативне мислення – той інструмент, що стає в пригоді у ситуаціях з високою долею невизначеності. У таких ситуаціях немає однозначно «правильного» чи «неправильного» розв’язку, але необхідно приймати рішення та діяти. Останнім часом кількість та інтенсивність  ситуацій, що вимагають від людини нестандартного підходу, зростає. Тому важливо вміти цілеспрямовано застосовувати цю потужну здатність, закладену в нас природою.  

Цей курс буде корисним для широкого загалу: усіх, хто прагне навчатися протягом життя і успішно застосовувати свої знання у різноманітних сферах, включаючи бізнес, громадську діяльність, освіту, науку, управління і військову справу.  

У курсі є можливість знайти відповіді на такі питання:

  1. Як навчитись мислити поза шаблонами, які є принципи та інструменти?
  2. Креативне та творче – гра слів чи суттєва відмінність?
  3. Чому експерти Світового економічного форуму в Давосі включили креативне мислення у топ-5 компетенцій майбутнього?
  4. В чому полягає нейро-основа креативності?

Спікери курсу:

  • Микола Скиба, є експертом напрямку "Освіта" Українського Інституту майбутнього, співзасновник ГО "Агенція культурних стратегій" та освітньої платформи Next Generation Business School.
  • Володимир Лiсiн, арт-директор, дизайнер, викладач у транссистемному підході (TSD-TSA). Євангеліст світових реформ освіти, дизайну як інструменту нової соціальної взаємодії.

Курс знаходиться у вільному доступі та відкритий для кожного. Долучайтеся!

https://vumonline.ua/course/creative-thinking/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини