Тренінг з управління персоналом, як один з ефективних інструментів підвищення особистих компетенцій

Тренінг з управління персоналом, як один з ефективних інструментів підвищення особистих компетенцій

Тренінг з управління персоналом, це один з ефективних інструментів підвищення особистих компетенцій. Де тренер є індикатором ваших компетенцій та усвідомленості того самого "секретного інгредієнту" в управлінні, якого ви досі не знали.

Тренінг з управління персоналом, це один з ефективних інструментів підвищення особистих компетенцій і занурення у свій стиль керівництва та методи управління в роботі з персоналом. Де тренер є індикатором ваших компетенцій та розвитку, усвідомленості  того самого "секретного інгредієнту" в управлінні, який впливає на результати й показники, якого ви досі не знали.

Сьогодні був дуже активний, потенційний та динамічний тренінг "Основи управляння персоналом та розвиток індивідуальної результативності" і дуже приємно відмітити, що учасники були не лише з роздрібної торгівлі, а й з інших сфер діяльності. А саме, з сектору обслуговування (ресторани, кафе, піцерії), медичної сфери (стоматологічні клініки, медичні та лікувально-діагонстичні центри) і потенційні студенти націлені на саморозвиток і здобуття первинних навиків в управлінні.

Адміністратори та менеджери з персоналу компаній “Мед-Атлант”, м. Івано-Франківськ та “Вапіано”, м. Львів, змогли в форматі діалогу, консультації, методами особистого досвіду, активними вправами та завданнями, покращити особисті якості в менеджменті та поставили ціль використовувати отримані методи і знання на практиці в роботі з персоналом для підвищення фінансових показників.

Тренінги з менеджменту і управління проводимо на постійній основі з урахуванням ваших побажань та запрошуємо вас взяти участь, щоб переконатися на власному досвіді про дієвість наших знань та методів.


Вибирайте тему яка вас зацікавила та реєструйтеся:

Все про менеджмент та управління, окрім

Личная результативность и уверенность в себе. Какой я сегодня - мои результаты уже завтра

Основи управління персоналом та розвиток індивідуальної результативності

Планирование и управление временем. Тайм-менеджмент

Секрети підбору персоналу/Секреты подбора персонала

Все для ресторанного бизнеса... Практическая обучающая программа «Персонал класса Люкс» в сегменте «Профессионального Обслуживания Ресторанного бизнеса»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини