Чому співпраця з рекрутинговим агентством це ефективно?

Розуміння переваг співпраці з рекрутинговим агентством може вивести вашу компанію на новий рівень ефективності. Пошук та підбір нових працівників – це дуже ресурсоємний процес.

Якщо в компанії немає окремо виділеної функції рекрутингу чи кількість рекрутерів/працівників відділу персоналу не відповідає об’ємам роботи щодо підбору персоналу, важко розраховувати на вчасно закриті вакансії якісними кандидатами.

Отож, перед вами 5 головних переваг співпраці із рекрутинговим агентством:

Найперше і найочевидніше – час.

Всі ми знаємо, що час – це гроші. А використання послуг рекрутингового агентства – це економія часу. Повний цикл рекрутингового процесу включає в себе багато етапів. Провести скринінг 200 резюме? Як думаєте, скільки часу це може зайняти для однієї людини? А провести цей скринінг якісно не пропустивши жодної деталі? Відповідь напрошується сама.

Доступ до найкращих.

Зазвичай рекрутингові агентства не тільки використовують зовнішні ресурси, а й мають власні напрацьовані бази кандидатів. Це значно прискорює процес та ви можете бути певні в якості такого кандидата.

Вартість.

В першу чергу, інвестиція в працівників є дуже цінною. Адже саме цей вид капіталу будує майбутнє компанії та утримує позиції в теперішньому. Недостатньо кваліфіковані працівники не принесуть потрібного результату компанії, а тільки витратять ваш час та ваші кошти.

Важливо зазначити, що із рекрутинговим агентством вам не буде потрібно рекламувати та розміщувати вашу вакансію можливо самостійно, шукаючи ефективний ресурс.

Якість.

Рекрутингові агентства детально опрацьовують профіль кандидата, його технічні навички та особистісні якості. І роблять вони це за допомогою правильних запитань та ретельного аналізу всіх відповідей кандидата. Не завжди те, що говорить кандидат є правдою – а рекрутери в агентствах вміють правильно слухати та «читати» кандидатів.

Правильні стосунки.   

Успішні рекрутингові агентства будуть працювати однаково добре як з клієнтом, так і з кандидатом і намагатимуться допомогти кандидату справити хороше враження на потенційного роботодавця. А для кандидата розрекламувати бренд майбутнього роботодавця.

Тому, коли мова йде про підбір персоналу за допомогою рекрутингового агентства, варто зважити майбутні перспективи та сміло інвестувати у розвиток своєї компанії!

Рекрутингове агентство AboutHR здійснює підбір персоналу у сферах маркетингу, фінансів, юриспруденції, HR та рекрутинг, IT. AboutHR – більше ніж просто рекрутинг!

Якщо у Вас виникли запитання або Ви маєте потребу у консультації – залишайте, будь ласка, Ваші дані та запитання у формі.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Менеджмент, керування, KPI Саморозвиток