Старт Master of Global Business Management - Інтернаціоналізація в дії. Найближча дата 23 листопада. Встигни зареєструватися

Старт Master of Global Business Management - Інтернаціоналізація в дії. Найближча дата 23 листопада. Встигни зареєструватися

30 жовтня 2018 року в Krok business school стартувала нова англомовна програма Master in Global Business Management (MGBM).

До складу нової інтернаціональної групи входять студенти з різних країн світу, а саме з Ніґерії, Демократичної Республіки Конґо, Індії, Об'єднаних Арабських Еміратів та Туреччини.

Програма сфокусована на підготовці менеджерів, здатних працювати в будь-якій галузі та в різних країнах світу. За програмою студенти вивчатимуть сучасні управлінські інструменти, необхідні для розробки та впровадження успішних стратегій і операцій, міжнародний бізнес, маркетинг та правові питання, запровадження інновацій та технологій. За програмою пропонуються дві спеціалізації, а саме-поглиблене вивчення фінансів та операційного менеджменту та логістики.

До складу викладачів залучені провідні вітчизняні фахівці, а також досвідчені спеціалісти зі Сполучених Штатів Америки, Канади та країн Європи.

Термін навчання складає 14 місяців, що поділене на три семестри. Приєднатися до групи можна з кожного нового семестру. 

Навчання має досить насичене наповнення: лекції, презентації, індивідуальні роботи, групові проекти, тощо. Також для допомоги в розбудові кар'єри в програму включені спеціальні Career Strategy Workshops, підчас яких студенти матимуть змогу спілкуватися з HR фахівцями та рекрутерами.

До програми мають змогу долучитись і громадяни України, які бажають навчатися англійською мовою та прагнуть будувати кар'єру в міжнародних компаніях як в Україні, так і за кордоном.

Детально про програму читайте за посиланням .

Довідка:

KROK BUSINESS SCHOOL, будучи невід'ємною частиною Університету КРОК, послідовно реалізує концепцію безперервного навчання "3L" - Life - Long - Learning - "Навчання протягом усього життя". Наша безперечна перевага полягає в тому, що в Університеті КРОК можна вчитися всією сім'єю - діти в ліцеї, коледжі, університеті, а батьки в бізнес-школі.

Розробляючи програми для дорослих людей, менеджерів, фахівців, підприємців, керівників різних рівнів, ми виходимо з розуміння сучасних трансформаційних процесів, що відбуваються в світі, впровадження нових технологій і третього важливого чинника - глобалізації бізнесу.

Контакти. Адреса:

02000, вул. Табірна, 32, Київ, Україна


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини