Топ-7 причин, чому іноземці обирають Туреччину

Топ-7 причин, чому іноземці обирають Туреччину

Туреччина вважається однією з найпопулярніших серед іноземців країн світу. Її обирають для відпочинку, переїзду на ПМЖ і вкладення інвестицій. Дуже активно купується нерухомість в Туреччині

1. Приємний клімат і тривалий курортний сезон в туристичних районах (Аланія, Фетхіє тощо).

У курортних регіонах немає довгої холодної зими, важкої промисловості та ще чогось, що зможе нашкодити приємному відпочинку або здоров’ю. Ніжитися на пляжі можна з квітня по жовтень, а можна відправитися на гірськолижні курорти й подихати гірським повітрям.

2. Доступні ціни на квартири і будинки без втрат у їхній комфортабельності.

Купити апартаменти в Аланії можна ненабагато дорожче, ніж в Одесі чи Києві, зате рівень комфорту тут буде в рази вищий. Навіть у житлових комплексах економ-класу передбачаються басейн, сауна, тренажерний зал, консьєржі, облаштовані двори та інша інфраструктура.

3. Комфортні умови для дітей і пенсіонерів.

Найнезахищенішим категоріям населення в Туреччині приділяється особлива увага. У міських парках встановлюються тренажери, організовуються безкоштовні екскурсії визначними пам’ятками, діє страхова медицина, є російськомовні дитсадки і школи, секції з різних видів спорту (в тому числі – безкоштовні), забезпечується високий рівень безпеки та, в цілому, панує доброзичлива атмосфера.

4. Якісна і недорога їжа.

В країні активно вирощуються різні фрукти і овочі, виробляються молочні та м’ясні продукти, печеться дуже смачний хліб, виловлюється всіляка риба. Їжа тут корисна, натуральна і якісна. Причому коштує вона зовсім недорого, навіть у порівнянні зі звичними для нас розцінками.

5. Проста процедура придбання, оформлення нерухомості та посвідки на постійне проживання, працевлаштування та відкриття власної справи.

Іноземець може без проблем купити житло, влаштуватися на роботу або відкрити власний бізнес в Туреччині, вступити на безкоштовне навчання до місцевого ВНЗ. Для цього потрібні мінімальні пакети документів, допускається оформлення іпотеки, наявний брак кадрів у багатьох сферах (туризм, медицина, архітектура, освіта, IT) та гідна оплата праці.

6. Можливість отримати громадянство за інвестиції.

При купівлі житла вартістю від 250 тис. євро іноземець отримує право на вступ до громадянства Туреччини за спрощеною процедурою та в стислі строки. В країні допускається подвійне громадянство, що приваблює покупців із країн з аналогічним законодавством.

7. Вигідність інвестицій.

Туреччина має високу інвестиційну привабливість. Нерухомість в ній дорожчає і користується постійним попитом. Можна отримувати пасивний дохід від здачі житла в оренду або заробити на коливанні цін.

Детально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/novosti-nedvizhimosti-turtsii/top-7-prichin-pochemu-inostrancy-vybirayut-turciyu


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Нерухомість, будівництво