Єдність родини - побутова vs духовна. Запрошуємо на верзус 28 жовтня

Єдність родини - побутова vs духовна. Запрошуємо на верзус 28 жовтня

Чергова тема VS=VariationScenario - щотижневих зустрічей-діалогів (саме в дусі Сократівської бесіди, жодним чином не лекцій!) своєрідного клубу однодумців, які разом вибудовують кращу якість життя, свого та оточення.

Кожна з тем верзусів (VS - зіткнення, протистояння) є замовленням самих клубківців-верзуківців, а завдання Ольги Зайченко як модератора - підібрати такі питання-завдання, які найповніше працюватимуть на реалізацію нашого мото "від зіткнення - до зміни сценарію", стимулюючи Сократівську бесіду.

Діалог - це не дуалог, тобто учасників обговорення є стільки, для скількох тема є актуальною. "Діа" - це "крізь". Логос - слова. Тобто діалог - це пошук сенсів за словами. І саме так щоразу відбувається на наших зустрічах - дізнаємося, що найпростіші сенси замулюються, і примітивізація ускладнює життя замість полегшувати. Полегшує життя - навпаки, саме інтелектуалізація (чи усвідомленість, якщо це модне слово Вам більше до душі :) )

Отже, цього разу - "Єдність родини - побутова vs духовна". Верзуківці дуже чітко вийшли та таку тему - з фактажу, що різним поколінням родини поза побутових розмов і поговорити немає про що. І одразу виникло питання стосовно того, в які ж моменти відчуваємо єдність родини.

От і дослідимо це разом вже 28.10.19 з 19:00 до 22:00.

Ще й на гостині у Михайла Афанасійовича. Атмосфера музею Булгакова дуже сприяє нестандартному мисленню та пошуку сенсів за словами. 

Розклад зустрічей-діалогів можна знайти за посиланням https://www.trn.ua/trainings/75698/

Деталі про діяльність клубу можна почитати на сайті https://oversus.com.ua/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини