Запрошуємо на онлайн-зустріч з ректором університету ШАГ учнів 9-11 класів та їх батьків

Запрошуємо на онлайн-зустріч з ректором університету ШАГ учнів 9-11 класів та їх батьків

У Вас накопичилися питання по вступу до ВНЗ? Хочете дізнатися, як вчитися із задоволенням і в чому головні відмінності Вузу від школи? Як отримувати досвід роботи, ще навчаючись в Університеті?

Задайте ці та інші питання безпосередньо ректору ДТУ ШАГ, кандидату технічних наук Шапталі Максиму Валентиновичу за чашкою кави ☕ онлайн!

Чекаємо на Вас 6 травня о 16:00

У всіх учасників буде можливість особисто познайомитися з ректором, задати всі питання щодо вступу і подальшого навчання.

Для участі знадобиться пристрій з підключенням до мережі Інтернет. Онлайн-зустріч буде проходити у програмі Google Meet. Для тих учасників, які будуть використовувати стаціонарні комп'ютери або ноутбуки - буде досить браузера, а також наявність камери і мікрофона. Тим учасникам, які будуть використовувати мобільні телефони необхідно заздалегідь встановити додаток Google Meet.

Посилання буде відправлено Вам на електронну адресу за 1 годину до початку заходу. Тому обов'язково вкажіть коректну е-мейл адресу при реєстрації!

Реєструйтеся на онлайн-зустріч з ректором за номером [відкрити контакти](098) 909-88-08 або на сайті:  https://bit.ly/2Vz07GN


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини