Підсумки триденного тренінгу "Практичні аспекти підприємницької діяльності у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях" 7-9 вересня 2020

Підсумки триденного тренінгу "Практичні аспекти підприємницької діяльності у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях" 7-9 вересня 2020

Дуже мотивовані учасники, три дні на одному диханні. З відгуків: "Не тільки отримали нові знання, а й нарешті розібралися із складними моментами, наприклад, нарахування податків та розрахунок беззбитковості".

Також "Знайшли нові ідеї для розширення чи вдосконалення свого бізнесу", "Розібралися як краще наймати та взаємодіяти з персоналом", "Навчилися описувати бізнес-процеси та ставити показники ефективності". 

Освоїли такі теми як:

  • Ворнока рекрутингу
  •  Проведення співбесід при прийомі на роботу
  • Методи мотивації персоналу
  •  Оподаткування малого бізнесу
  •  Розрахунок беззбитковості
  • Опис бізнес-процесів та контроль виконання.

Учасники пообіцяли описати свої бізнес-процеси та скласти інструкції, впровадити нематеріальну мотивацію персоналу, зробити звіти доходів/витрат, матрицю ризиків та багато іншого.
Ще раз дякую Стець Надія за запрошення, Татьяна Герасимова за дуже плідне ко-тренерство. Дякую IQholding за організацію та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримку!
Всім учасникам дякую за високий рівень залученості! Вважаю що в даних регіонах значно заростає культура ведення підприємницької діяльності.
Я та Татьяна Герасимова, всім бажаємо успіхів в бізнесі, та не тільки!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини